LUNI PRETE SE*S SNIMKOM SA SINOM BIZNISMENA: Ako pomeneš Kiju, UNIŠTIĆEMO TE!
Foto: Printscreen

zadruga 2

LUNI PRETE SE*S SNIMKOM SA SINOM BIZNISMENA: Ako pomeneš Kiju, UNIŠTIĆEMO TE!

Učesnica „Zadruge 2“ pred ulazak u rijaliti dobila poruku u kojoj stoji da će u javnosti biti pušten snimak seksa nje i njenog bivšeg dečka

Objavljeno: 08:57h

Luna Đogani ušla je u rijaliti „Zadruga“ pod stresom i u strahu je da će joj biti naneto veliko zlo. Kako saznajemo, pred sam ulazak u Pinkov šou mlada blogerka je dobila preteću poruku u kojoj stoji da će u javnost biti pušten njen navodni pornić sa sinom jednog biznismena.

Iako zna da je vodila računa i da se nikada nije snimala dok je bila sa momcima, Luna je pretrpela veliki stres, a sve vreme je u paničnom strahu da ipak ne postoji neki video i da ga je neko načinio u tajnosti.

- Verujte da je bila uplakana ceo dan kada je dobila preteću poruku. Za to čak nije rekla ni majci, samo se poverila najboljim prijateljima. U poruci, koja je uznemirujuća pretnja, doslovce stoji: „Budeš li spominjala Kiju Kockar u negativnom smislu, objavićemo na društvenim mrežama tvoj pornić. Ti znaš sa kim si bila, on je sin bogatog Srbina. Imamo sve snimljeno, uništićemo te dok si u Zadruzi. Samo se nadaj da ćeš tamo oprati svu ljagu koju si napravila u Zadruzi prošle godine - navodi naš sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

- Luna je gotovo sigurna da takav snimak ne postoji, ali joj nimalo nije svejedno. Imala je nekoliko mladića koji jesu iz imućnih porodica, ali ne veruje da je neko od njih mogao da snima njihov čin seksa. Užasnuta je. Svi smo zabrinuti. Kao što vidite, ona je od početka šoua vrlo povučena i smirena. Vodi računa, što dokazuje da je nešto tišti i da je uplašena. Inače je osetljivog zdravlja, pije lekove za srce, svaki stres može da joj naudi - navela je osoba bliska Đoganijevoj.

Luna suze lije
Luna suze lijefoto: Printscreen

NIJE PRIJAVILA

Na naše pitanje da li se Luna obratila nadležnim organima, budući da nije reč o bezazlenoj pretnji, naš sagovornik kaže da se blogerka nije odlučila na takav korak jer ne želi da dodatno isprovocira ljude koji joj šalju takve poruke.

- Ta poruka je poslata sa lažnog Instagrama. Luna nije htela da ide u policiju, čak ni Anabeli nije rekla da je ne uznemirava. I ranije je dobijala grozne pretnje od Kijinih fanova, koji su čak pozivali na njen linč. Uzda se da će sve biti okej i da će sve ostati na ovoj poruci - završava priču naš izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.