BIVŠI ZADRUGAR POSTAO OTAC: Miki dobio blizance!
Foto: printscreen

prinova

BIVŠI ZADRUGAR POSTAO OTAC: Miki dobio blizance!

Kako kažu Mikijevi čuvari, posle rijalitija je postao razdraganiji

Objavljeno:

Pre godinu dana, u prošloj sezoni "Zadruge", ušao je i japanski makaki majmun Miki, kojeg je na ramenu uveo direktor TV "Pinka", Željko Mitrović.

Miki je tada šokirao sve zadrugare, a nakon uspešno završenog zadatka, vratio se svojoj kući, u zoo-vrt u Jagodini.

foto: printscreen

Kako kažu Mikijevi čuvari, posle rijalitija je postao razdraganiji, a nakon što je u zoo-vrt stigla majmunica, odmah se i zaljubio, a ubrzo postao i otac. Kao da je i dalje u rijalitiju - desila mu se velika ljubav.

- Miki od ujutru do uveče samo skače i retki su momenti kada je miran. Otkad je postao otac ženskog i muškog majmunčeta, posebno je razdragan. Prepušta svojoj supruzi deo svog obroka kako bi imala više mleka i redovno je mazi - otkriva zaposlena u zoo- vrtu, koja dosta vremena provodi sa Mikijem i njegovim mladuncima.

- Bez Mikija, jagodinski zoo-vrt nije isti i dok je bio u rijalitiju nam je mnogo falio. Nadamo se da na televiziju više neće ići, ipak je sada zasnovao porodicu - rekli su u zoo-vrtu, a budući da je Miki baš u tom trenutku mazio svoje majmunčiće, odlučili smo da mu ne smetamo, pa smo ga tiho pozdravili uz konstataciju da rijaliti nije isti bez njega.

Miki je inače dosta vremena u rijalitiju provodio sa Mikijem Đuričićem.

foto: printscreen

Bonus video:

SRČA NA SVE STRANE, BORA RAZBIJAO FLAŠE ZBOG SNEŽANE: Niko više neće da je dira! Zadrugar poludeo, pa poslao brutalnu poruku! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.