AZDEJKOVIĆ REŠIO DA PROGOVORI O MIRKU GAVRIĆU: Pričali su da voli isti pol, ali posle ovoga je SVE JASNO KAO DAN!
Foto: Printscreen/ TV Pink

zadruga 2

AZDEJKOVIĆ REŠIO DA PROGOVORI O MIRKU GAVRIĆU: Pričali su da voli isti pol, ali posle ovoga je SVE JASNO KAO DAN!

Sad je sve jasno! Konačno otkrivena prava istina

Objavljeno:

Predrag Azdejković progovorio je na temu seksualne orijentacije učesnika druge sezone "Zadruge", Mirka Gavrića, o kojoj ne prestaje da se priča.

Već mesecima unazad, a posebno sa početkom druge sezone "Zadruge", Mirko Gavrić je na "tapeti" mnogih učesnika ovog rijalitija koji ga etkietiraju da je homoseksualne orjentacije. Pojedini kažu da su im prijatelji govorili da su ga viđali u gej klubovima, a Azdejković na to kaže:

- U gej klubove ne idu samo gejevi, što ponekad ume da bude problem. Gejevi dolaze sa svojim zgodnim drugaricama, pa se to pročuje i onda kreću da dolaze strejt frajeri da muvaju te drugarice i na kraju se to pretvori u strejt klub! On je snimio spot u gej klubu u Beogradu, ali je na primer i film "Vlažnost" sniman u tom klubu, nastupale su Dara Bubamara, Indira, Nataša Bekvalac... i njih niko ne proziva da su lezbijke! Izgleda da je zabranjeno za strejt muškarce da ulaze u gej klubove.

Miljana i Marija Kulić verbalno su napale Mirka, insistirajući da prizna da je gej, ponajviše zbog toga što je povećao usne kod plastičnog hirurga.

Predrag Azdejković
Predrag Azdejkovićfoto: Filip Plavčić

- Nekada smo imali da gejevi nose minđušu u levom uhu kao znak raspoznavanja, pa da gejevi briju pazuh, pa da gejevi nose roze, da gejevi nose određene frizure, da se gejevi depiliraju, da gejevi koriste botoks i kolagen u usnama... Vremena se menjaju, tako da prestanete da budete toliko konzervativni i opterećeni šta gejevi rade ili ne. Najčešće se desi da gejevi prvi pobegnu od tih stvari koje se okarakterišu kao da gejevi rade - rekao je gej aktivista

Predrag Azdejković je naveo i da li bi Mirku gao sertifikat da nije gej, što je bila praksa u prošlosti sa pojedinim poznatim ličnostima.

- GayEho portal je izdavao sertifikate, ali se sa tom praksom prestalo, jer su obični ljudi krenuli da traže taj sertifikat kao da je ozbiljan, a ne zezancija. Jedini savet koji imam za Mirka jeste da se iskulira i prestane da se nervira oko prozivki, jer da se ne lažemo biti gej nije ništa loše - zaključio je Azdejković.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.