DOROTEA JE NAJŽEŠĆE PLJUVALA LUNU, A ONA NIJE NIŠTA BOLJA! Otkriveno da je lepa Barbika imala AFERU sa oženjenim muškarcem
Foto: Printscreen

zadruga 2

DOROTEA JE NAJŽEŠĆE PLJUVALA LUNU, A ONA NIJE NIŠTA BOLJA! Otkriveno da je lepa Barbika imala AFERU sa oženjenim muškarcem

Otkrivaju se tajne

Objavljeno: 09:02h

Dorotea Jovanović sinoć je pretila Mini Vrbaški da zna neke kompromitujuće informacije u vezi nje.

– Ja sam arhiva o Mini zato neka bude fina - rekla je Dorotea i dodala: – Ja mnogo toga posedujem o Minici što nikada nisam mogla ni da sanjam da mogu da upotrebim, ali vidiš šta je karma. Ona je malo bezobrazna prema meni!

Međutim, ne samo da Dorotea nije uspela da uplaši Minu, već naprotiv. Mina je iznela tvrdnju da je Jovanovićeva imala aferu sa oženjenim muškarcem.

– Evo ovako draga gospodo ova devojka je bila sa muškarcem koji ima ženu, a taj muškarac upravo gleda sve ovo. Hoćeš sada ime i prezime? E, pa neću sada! Pa on će te uništiti prvi! Bravo za mene! I eto ko pljuje! - ispričala je Mina pred svima i popela se na sto da proslavi to na koji način je raskrinkala Doroteu.

– Bila sam sa razvedenim muškarcem - pravdala se Dorotea.

– Pod broj 1, muškarac i dalje ima burmu na ruci. Nije razveden. Pod broj 2, to je moj prijatelj jako dobar. Pod broj 3, devojka je baš taj dan sedela u tom restoranu sa njim i on se dopisivao sa ženom i ona je tu sedela, ljubila ga, mazila - otkrila je Mina.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.