ZADRUGARKA SASLUŠAVALA BORISA TADIĆA: Snežana otkrila detalje o slučaju bivšeg predsednika! (FOTO)
Foto: Printscreen

ŠOKANTNO SAZNANJE!

ZADRUGARKA SASLUŠAVALA BORISA TADIĆA: Snežana otkrila detalje o slučaju bivšeg predsednika! (FOTO)

Radila na slučaju bivšeg predsednika

Objavljeno:

Učesnica "Zadruge 2" Snežana Ilić saslušavala je bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića kad je 2013. godine protiv njega krivičnu prijavu podneo Aco Tomić, general i bivši načelnik Uprave bezbednosti SRJ, saznaje Kurir.

Poznato je da je učesnica rijalitija, koja je odnedavno u penziji, bila istražni sudija u Prvom osnovnom sudu, ali malo ko zna da je ona radila na slučaju bivšeg predsednika naše zemlje. Snežana je pre pet godina vodila istražni postupak protiv Tadića zbog tužbe generala Tomića. On je protiv Tadića i još nekoliko funkcionera tužbu podneo još pre više od 14 godina, kad su ga penzionisali.

Boris Tadić
Boris Tadićfoto: Fonet

- Iako je Tomić protiv Tadića krivičnu prijavu podneo još pre više od 14 godina, sudija Ilić bivšeg predsednika saslušala je u januaru 2013. godine. Ona je bila veoma oprezna dok je radila na tom slučaju i brinula je za Borisovu bezbednost. Sećam se da su na dan kad je Tadić bio saslušavan u zgradi suda bile visoke mere bezbednosti, i to baš na Snežanin zahtev. Iako je on kao nekadašnji šef države imao svoje obezbeđenje, ona ništa nije htela da prepusti slučaju - rekao nam je izvor koji je blizak sudu i dodao da je sudija i bezbednost sudnice podigla na najviši mogući nivo.

- Niko nije mogao da se kreće u blizini sobe u kojoj je Snežana saslušavala Tadića, a u sudnici su sve roletne bile spuštene kako ga neko ne bi likvidirao - priča izvor.

Podsetimo, general Tomić je tužio Tadića da je kao ministar odbrane tadašnje Državne zajednice Srbije i Crne Gore (2003/04) počinio zloupotrebu službenog položaja jer je njegovom odlukom penzionisan nakon neosnovanog hapšenja u akciji "Sablja".

Aco Tomić
Aco Tomić foto: preentscreen/youtube

On je, pored bivšeg predsednika, teretio još nekoliko funkcionera pošto su ga neosnovano povezali sa "zemunskim klanom" i uhapsili suprotno propisima, zbog čega je više od tri meseca proveo u pritvoru.

Inače, sudija Ilić zaprepastila je domaće pravosuđe odlukom da penzionerske dane provodi u "Zadruzi", pa su mnogi komentarisali da je to šala.

Iako je Snežana u penziji, što znači da ju je Visoki savet sudstva razrešio funkcije i ona formalno ne predstavlja nikoga od njih, sudije smatraju da je svaki delilac pravde dužan da doživotno čuva ugled ovog posla. S druge strane, Ilićeva tvrdi da je dobila podršku od prijatelja i kolega za učešće u rijalitiju.

Snežana Ilić
Snežana Ilić foto: Printscreen Youtube

- Ja sam želela da uđem u "Zadrugu". Slobodan sam čovek, sudija u penziji, nemam drugih obaveza. Moje kolege me podržavaju. Zovu me telefonom iz različitih sudova, svi su srećni što ulazim, oni mene poštuju i uvažavaju, nema razloga da bude drugačije - rekla je ona za Kurir.

Bonus video

Stanija imitirala Lunu pa napravila kiselu facu kad je čula rezultate glasanja!

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.