UDRUŽILE SE ZBOG LJUBOMORE Cimerke nisu štedele reči! Marinković ih izludeo potpuno!
Foto: Printscreen

ogovaranje

UDRUŽILE SE ZBOG LJUBOMORE Cimerke nisu štedele reči! Marinković ih izludeo potpuno!

Jelena vidno potresena nije mogla da prestane

Objavljeno:

Poznati šarmer u vili na meti mnogih cimerki. Ivan Marinković zadao je bolan udarac time što se ljubio sa Kristinom, što je zasmetalo Jeleni Ilić, koja, kako je stari ukućanin vile ljubomorna, jer se nije ljubio baš sa njom.

- Šta je, jesi li ljubomorna možda - dobacivao joj je Ivan.

foto: Printscreen

Nešto kasnije sela je sa Dinom Galorini, koja je prošla Marinkovićevu školu, jer je po ulasku u rijaliti bila sa njim u nekoj vrsti romanse.

Dina nije birala reči za Ivana, te je Jelene pružila reči utehe. Razgovor je započela tako što joj je ispričala da nikada nije želela da bude sa Marinkovićem.

foto: printscreen

- On je meni bio super kad smo ušli, ali je preterao, prešao je granicu, ne mogu više da ga gledam.

Iznervira njegovim gestom, Jelena vidno potresena nije mogla da prestane - Ne, nervira me jer je uradio to, a dogovorili smo se za nešto drugo.

Međutim, kako bi je smirila, Galorinijeva joj je rekla - E, sutra kad se otrezni biće super, sve će se vratiti u normalnu, to je njegovo stanje. On kad je pijan pravi haos, a sutra će biti opet stari.

foto: printscreen

Ljubomora Ilićke nije prestajala, kako je Ivan dobacivao sve vreme, te je jedno sigurno, neće ostati da tome, Jelena je poznata kao neko sa britkim jezikom, neće mu prećutati.

Bonus video:

KAKO VAS NIJE STRAH OD BOGA! LUNA ĐOGANI NA IVICI NERVNOG SLOMA: Imala je bolesnu priču sa Slobom, sad je uvlače u JOŠ GORU! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Happy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.