PREVARILA DEČKA S JEDNIM, A PLAČE ZBOG NEKOG TREĆEG: Mina Vrbaški pričala Jovici o Đeksonu, pa briznula u plač! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

NIJE MOGLA DA NE ZAPLAČE

PREVARILA DEČKA S JEDNIM, A PLAČE ZBOG NEKOG TREĆEG: Mina Vrbaški pričala Jovici o Đeksonu, pa briznula u plač! (VIDEO)

Jovica je shvatio i da Vrbaški u rijalitiju nosi masku i da je neiskrena

Objavljeno:

Između Mine Vrbaški i njenog novog dečka, Jovice Putnikovića, od samog početka sve češće izbijaju varnice, a razlozi za to su nepoverenje.

Naime, Jovica se u toku večeri naljutio na Minu zato što je zadrugarka u par navrata menjala raspoloženje, što se njemu nimalo nije svidelo.

On je počeo da se inati, pa joj je izjavio da neće spavati sa njom, a zbog toga su počeli i da se raspravljaju. Jovica je shvatio i da Vrbaški u rijalitiju nosi masku i da je neiskrena po pitanju mnogih stvari vezanih za njihov odnos.

Mina i Jovica
Mina i Jovica foto: Printscreen Youtube

- Samo pričaš o nekim procentima! Neću da se svađam, ne zanima me. Ti poznaješ samu sebe, nisi fer i nisi poštena. Raspoloženje ti se menja iz sata u sat.

- Po čemu ja nisam iskrena? Ti sve bukvalno shvataš!

- Učini mi, neću da spavam sa tobom.

- Ali, ja hoću zajedno da spavamo! Gde god budeš odlučio da legneš, ja ću sa tobom. Hoćeš da kleknem pred tobom? - rekla je Mina.

Mina i Jovica
Mina i Jovica foto: Printscreen Youtube

Branislav Radonić Brendon je posmatrao Minin pristup prema Jovici, pa se prisetio njenog učešća u Zadruzi 1, kada je bila u strasnoj vezi sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

- Sećam se da je Đekson rekao da ga tvoje ponašanje zastrašuje i da te se plaši. Ti si ga spopadala, on je bežao od tebe. Ti si htela da se sečeš - rekao je Brendon.

- Volela sam, pa sam bila povređena - rekla je Mina, nakon čega je briznula u plač zbog Jovice koji je u nastavku odbijao da sa njom legne u isti krevet.

Kako je Jovica odreagovao na Minin komentar, pogledajte u nastavku.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.