VELIKI OBRAČUN U ZADRUZI! Stanija pokušala da ponizi Lunu, pa doživela poniženje! (VIDEO)
Foto: RTV Pink printscreen

wow

VELIKI OBRAČUN U ZADRUZI! Stanija pokušala da ponizi Lunu, pa doživela poniženje! (VIDEO)

Na Stanijinom licu pojavio se kiseli osmeh

Objavljeno:

Zadrugari su sinoć imali zadatak da u grupama izvedu kratke predstave ili skečeve. Stanija Dobrojević je u svojoj grupi imitirala Lunu Đogani.

Tačnije, ona je želela da predstavi samo one Lunine strane iz "Zadruge 1" zbog kojih je blogerka često bila na meti kritičara.

Međutim, Stanija nije izazvala reakcije kakve je očekivala. Naročito kod gledalaca, koji su je na društvenim mrežama prozvali da je ovo bilo "podlo" s njene strane.

To kakve je Dobrojevićeva izazvala reakcije svojim imitiranjem Lune nisu pokazali samo komentari već i glasovi jer je grupa u kojoj je bila Luna osvojila 75,5 glasova od glasača koji su glasali putem "Facebook"-a.

Kiseli osmeh na Stanijinom licu kada je Lunina grupa proglašena pobedničkom najbolje govori o tome kako je na primila još jedan poraz od Lune. Inače, u Luninoj grupi za zadatak "Mojih 5 minuta" bili su i Branislav Radonić Brendon, Adam Đogani, Mina Vrbaški i Nemanja Tošić.

Podsetimo i da je nedavno kada se glasalo za izbor misice "Zadruge" Luna dobila više glasova i od stručnog žirija i na društvenim mrežama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.