DRAMA U ZADRUZI: Bokun izbačen, zbog njegovih reči SKORO DA SU SVI ZAPLAKALI! I onda se desilo ČUDO!
Foto: RTV Pink printscreen

dramatično

DRAMA U ZADRUZI: Bokun izbačen, zbog njegovih reči SKORO DA SU SVI ZAPLAKALI! I onda se desilo ČUDO!

– Ja želim da ostanem - tužnim glasom je izgovarao Nikola

Objavljeno:

Sve je uzbudljivije u rijalitiju Zadruga 2 na imanju u Šimanovcima, i velika drama odigrala se sinoć u toku noći.

Naime, voditelj Ognjen Nestorović je saopštio zadrugarima da neće biti proglašeni samo pobednici, već i gubitnici u zadatku "Mojih 5 minuta". U tom zadatku, po grupama, trebalo je da zadrugari izvedu kratke predstave koje su sami osmislili.

Za gubitnike je kazna bila poprilično surova jer onaj koji je dobio najmanje glasova, biće izbačen. Tako je barem najavio voditelj programa.

Proglašeno je da je grupa pod rednim brojem 7 dobila najmanje glasova, a u toj grupi su bili Zlata Đurković, Mirko Gavrić, Suzana Perović, Nataša Moskva i Nikola Bokun. Na kraju su ostali da stoje samo Zlata i Nikola i tada mladi pevač više nije krio strah za opstanak u rijalitiju.

– Ja želim da ostanem - tužnim glasom je izgovarao Nikola.

Međutim, upravo je Ognjen njega prozvao da treba da napusti "Zadrugu" jer je on navodno dobio najmanje glasova. Bokun je krenuo da se pakuje i da se pozdravlja sa ostalim zadrugarima. U trenutku kada se spemao da napusti imanje, Ognjen mu je rekao da sačeka i da je obavešten da ipak neće biti izbačen ni on niti bilo koji drugi zadrugar. Nikoli je zbog toga laknulo.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.