LUNA OPET IZMEĐU DVE VATRE: Vladimir joj priznao šta oseća prema STANIJI, a onda je usledio EMOTIVAN TRENUTAK!(FOTO)
Foto: preentscreen

nova simpatija

LUNA OPET IZMEĐU DVE VATRE: Vladimir joj priznao šta oseća prema STANIJI, a onda je usledio EMOTIVAN TRENUTAK!(FOTO)

Nova ljuba je na pomolu

Objavljeno:

Vladimir Tomović je obavio razgovor sa Drvetom mudrosti pa je otkrio šta oseća prema Staniji Dobrojević, a nakon razgovora je popričao i sa Lunom koja je zbog njih dvoje dobila nervni slom.

Vladimir je otvorio dušu i priznao da prema Staniji gaji izvesne simpatije kao i to da čeka da ona preduzme prvi korak.

"Emocije su mi izražene i imam jako lep osećaj kada sam u njenom prisustvu. Ona je neko ko mi prija i izabrala me za njenog prijatelja, ali i ja sam nju izabrao. Evidentno je da smo ona i ja jako dobri kompanjoni u svemu ovome", rekao je Vlada i dodao:

"Jako je inteligentna, zna šta radi, promišljena je i nije laka za pročitati. I ja sam takav, ali kada su simpatije u pitanju tu dam sebe, lepo mi je kada me zagrli, trudim se da sačekam nju da ona napravi taj korak prema meni, da je sa njene strane inicijativa."

Vladimir je rekao šta ga je rastužilo:

"Tužan sam samo zato što je Luna plakala, ali ću se oraspoložiti. Malo sam se presabrao, u tom trouglu, četvorouglu... Ja sam jedini muškarac sa tim ženama, trudiću se da donesem odluku".

Posle razgovora sa "Drvetom mudrosti" otišao da razgovara sa Lunom, pa je palo pomirenje.

Vlada i Luna
Vlada i Luna foto: preentscreen

"Da li si svestan u kakvom sam ja stanju? Mogao si samo da iskuliraš. Stanija mi je rekla da je čula da sam se grlila sa tobom i rekla mi da si zauzet. Ja sam sebi us.ala život, došla sam ovde da ispravim neke stvari. Povredilo me što si mi rekao da sam ljubomorna", rekla je Luna, pa joj je Tomović odgovorio:

"Ja se ne sladim što ti plačeš, nije mi dobro bilo. Izvini, nije mi ni na kraj pameti bilo da se ti tako osećaš, da ti vene izlaze na čelu. Nemoj da plačeš, tebi plače srce i duša. Mene su odmah u karantinu pitali za vas dve, kada vas još nisam bio ni video u životu. Terali su me da odgovorim, nema veze sa mnom."

Luna Đogani i Vladimir Tomović
Luna Đogani i Vladimir Tomović foto: preentscreen

"Ostavi prošlost iza sebe, da si ti prva koja je bila sa oženjenim muškarcem, ja bih te ovde obesio, ali nisi. Nisi jedina, napolju je milion takvih, nisi najgora", kazao je Vladimir Luni.

Luna i Vlada
Luna i Vladafoto: preenscreen

"Drago mi je da si mi prišao, krivo mi je što se ovo desilo, sada je sve OK. Hvala ti", kazala je Luna.

Bonus video

STANIJA SUOČILA VLADIMIRA SA LUNINIM OPTUŽBAMA: On joj rekao da je Đoganijeva ZALJUBLJENA U NJEGA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.