IZBOR ZA PREDSEDNIKA KUĆNOG SAVETA!  PRODUKCIJA UBACILA NOVINE! Mili muvao Žizelu!
Foto: preentscreen

novine

IZBOR ZA PREDSEDNIKA KUĆNOG SAVETA! PRODUKCIJA UBACILA NOVINE! Mili muvao Žizelu!

U Parovima iznenađenima nikad kraja

Objavljeno:

Komšinica Zaga prešla je u dvorište, za krugli sto, jer sledeće je izbor za predsednika kućnog saveta, ali je produkcija obavestila o novinama.

Biraće se predsednik kućnog saveta, koji kada bude bio izglasan, moraće da izabere dva pomoćnika, međutim, to nije sve. Između dva pomoćnika, jedan će direktno biti nominovan za izbacivanje.

Među prvima je glasala Ilijana, koja je prvobitno dala glas Ivanu Marinković, ali se ubrzo predomislila:

- On je obećao da će sve to organizovati, ko će šta raditi, da će biti sve kako treba, ali to nije uradio, tako da moj glas ide Bakiju –

Ono što je sve iznenadilo jeste glas Milija, koji je nominovao Žizelu.

Žizela
Žizela foto: preentscren

- Primetio sam da je veoma vredna, da sve ispoštuje što treba. Vidim da je u kuhinji stalno, cimerka mi je u krevetu i treba baš ona da bude. –

A potom se čula muzika, na repertoaru bilo je srpsko kolo, te su svi takmičari ustali kao pravilo da kad čuju, ustanu i igraju.

Kolo
Kolo foto: preentscreen

Žizela je imala i više nego oprečan komentar – Ja imam dečka kog volim, a on pokušava da mi se uvuče u du*e – zatim se čulo kikotanje ostalih cimera, ali Milutin je ostao siguran da će uspeti da je osvoji, što je Ivana prokomentarisala

– Možeš samo da pokušavaš, ali nećeš uspeti –

Dugotrajnim glasanjem, takmičari su izabrali Igora Davidovića, koji je bio zatečen glasovima, ali je morao da izabere dva pomoćnika, te je rekao:

Igor
Igor foto: preentscreen

- Biram Đola i Benjamina, pre svega želim da svi ovde budemo isti, tako da ću se potruditi da tako i bude u vili. -

Bonus video

LUNA SE JADALA STANIJI O ODNOSU SA SLOBOM: Još ga nisam prebolela i sve me podseća na njega ali možda je i bolje što sam ovde da završim sa tim. VREME LEČI SVE! Onda je starleta počela da priča o svojoj ljubavi iz rijalitija!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.