KIJA SE OZBILJNO DOBRO UNOVČILA: Zarađuje čitavo bogatstvo samo da se pojavi u klubu, a tek kad vidite koliko je zaradila od Zadruge...
Foto: Promo

SVAKA ČAST!

KIJA SE OZBILJNO DOBRO UNOVČILA: Zarađuje čitavo bogatstvo samo da se pojavi u klubu, a tek kad vidite koliko je zaradila od Zadruge...

Osim što redovno nastupa sa Ministarkama, Kija je našla još jedan način da lepo zaradi i sebi priušti sve što joj je potrebno

Objavljeno: 14:40h

Kristina Kija Kockar izgradila je lični brend od svog imena zahvaljujući učešću u prvoj sezoni Zadruge, koji danas debelo naplaćuje. Naime, ona je neposredno nakon rijalitija za svoje pojavljivanje na javnim mestima uzimala 2.000 evra, a za samo dva meseca kasnije cena joj je drastično porasla - na čak 5.000 evra.

Osim što redovno nastupa sa Ministarkama, Kija je našla još jedan način da lepo zaradi i sebi priušti sve što joj je potrebno. Kada nema svirke, ona se rado odaziva na pozive da dođe u neki klub, nakratko se pojavi na bini i obrati se gostima, da bi posle toga džepove napunila novčanicama.

Smile.

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on

- Mnogi Zadrugari koriste trenutak slave da se opare, ali Kija tu daleko prednjači. Očigledno je pametno iskoristila svojih pet minuta slave da stekne kontakte i zaradi. Postala je tražena svuda, snimila je dve pesme i spotove, promovisala ih po Srbiji, Crnoj Gori i drugim zemljama u okruženju... Ove letnje sezone prošla je sigurno deset puta bolje nego najpopularniji pevači u regionu. Iako je naprasno postala pevačica, pa mnogi osporavaju njene glasovne mogućnosti i iznose negativne komentare na njen račun, ona se ne osvrće na to i gura svoju priču. Bankovna kartica joj je ipak preča od svega toga, a i na taj način je koliko-toliko prebolela bivšeg supruga Slobu Radanovića, od kog se nedavno sudski razvela - kaže naš izvor i dodaje da Kija sada sebi može da priušti luksuzan životni stil, ali je njoj na prvom mestu pokretna i nepokretna imovina, pa se već obezbedila.

- Kristina je u Zadruzi zaradila ukupno 130.000 evra, 80.000 kao honorar za šestomesečno učešće i 50.000 za pobedu. Ona je ovog leta kupila stan u Beogradu u vrednosti od 100.000 evra, kao i novi automobil audi A6, koji je koštao oko 20.000 evra. Novac od glavne nagrade u Zadruzi i honorar pametno je iskoristila, a sada troškari sve ono što naknadno zarađuje. Reč je o prostranoj nekretnini, ima tri sobe i nije bilo potrebno renoviranje. Čim su joj pare isplaćene, ona je krenula u potragu za krovom nad glavom i uz pomoć agencije brzo je našla prostor koji joj odgovara. I kao stjuardesa je dobro zarađivala, ali od Zadruge i popularnosti koju je zahvaljujući njoj stekla bukvalno se obogatila - zaključuje naš sagovornik.

ODAKLE KIJI PARE

130.000 evra zaradila od Zadruge 36.000 evra zaradila od pevanja 20.000 evra zaradila od raznih događaja

Posrećilo joj se Za samo osam nastupa Kija zaradila 36.000 evra od pevanja!

Kristina Kockar imala je osam nastupa sa Ministarkama tokom ove letnje sezone i zaradila je čak 36.000 evra samo od pevanja. Cena njenog nastupa je od 4.500 do 5.000 evra, u zavisnosti da li peva u Srbiji ili inostranstvu, a dok se regulišu potrebni troškovi, njoj čisto ostaje 4.000 evra, što je za svaku pohvalu. Nakon snimljene prve pesme i spota "Ne vraćam se na staro", rijaliti zvezda gurnuta je u vatru da pravi pare, a posle druge numere "Potpis" verovatno će opet povećati cenu. Uz dogovor i saradnju sa "FM plejom", ona se ozbiljno bacila u muzičke vode, radi na svojom vokalnim sposobnostima i puni klubove do poslednjeg mesta. Ovog leta najviše nastupa imala je u Crnoj Gori, gde je i uživala sa ekipom na gliseru.

Široko Kija vodi kumu na Sejšele

Kristina Kockar uskoro će spakovati kofere i sa svojom kumom Vanjom Ibrahimović otputovaće na Sejšele. Kija je odlučila da svoju najbolju prijateljicu, u koju ima najviše poverenja, počasti luksuznim putovanjem da bi odmorila glavu od svih problema i obaveza i napunila baterije za predstojeći period. Bitno joj je što je tamo niko neće prepoznati.

Bonus video

SRAM TE BILO, VRATI SE ODAKLE SI DOŠAO! Ili se smiri ili ću ja da te maltretiram ovde: HAOS MEĐU ZADRUGARIMA! Vladimir i Dorotea u OKRŠAJU!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.