BILA JE JEDNA OD MOĆNIJIH ŽENA DEVEDESETIH: Učesnica Parova koja je žarila i palila! Sada otkriva sve detalje iz života!
Foto: Printscreen

pikanterija

BILA JE JEDNA OD MOĆNIJIH ŽENA DEVEDESETIH: Učesnica Parova koja je žarila i palila! Sada otkriva sve detalje iz života!

Na samom početku "Parova" Voljenka je započela vezu u vili

Objavljeno: 12:24h

U vilu ,,Parovi 7" ušla je kao jedna od moćnijih žena devedesetih godina. Svi opasni momci su se otimali za nju, a ona je bila denserka i pevačica, koja je žarila i palila javnim nebom.

Voljenka Ilić otkriva ekskluzivno o pikantnim detaljima kako iz vile, tako i iz života.

Voljenka Ilić
Voljenka Ilić foto: Printscreen

1. Voljenka, van vile važiš za moćnu ženu svog vremena,za zvezdu devedesetih. Za šta te smatraju ostali takmičari u vili?

- S obzirom da sam u proseku 22 godine starija od većine ukućana, nisam očekivala da ću zavredeti njihovo poštovanje, ali posle moje ispovest o žestokim momcima devedesetih, sve se promenilo, tako da se sad jasno zna i oseća ko kosi, a ko vodu noci. Primetila sam da su mi naklonjeni momci poput Benije, Bože i Đoleta, jer su iz sličnog miljea, dok mi devojke prosto zavide na životu na viskoj nozi, koji sam proživela, ali ipak ostala skromna.

2. U poslednje vreme diže se prašina zbog odnosa tebe i Milija, da li je istina da te je Mili „kupio“ kako on priča, a ne osvojio?

foto: Printscreen

- Milija poznajem oko 15 godina preko njegovog oca Rakca kog veoma volim i poštujem, a posle ove afere ne znam kako ću ga pogledati u oči, pošto mi je on neposredno pred ulazak dao savete a ja sam postupala kao neka šiparica i sama sebi pljunula u lice zbog čega sada mnogo ispaštam. Mili mi je oduvek bio interesantan i simpatičan, ali me nikada nije privlačio kao muškarac, i sada ne mogu da razumem kako sam sebi dopustila da srozam svoje visoke kriterijume. Te kobne večeri Mili me je po izlasku iz ,,Parova" pozvao na večeru i rekao mi da me je preporučio produkciji. Na toj večeri se svašta desilo, ja sam prvi put probala žestoko piće, od kog mi nije bilo dobro, pa smo otišli u hotel i ne znam kako se desilo šta se desilo, zbog čega, opet napominjem se mnogo kajem.

3. U kakvim si odnosima sa Miloradom sada, budući da znamo da su između vas planule strasti već na samom početku?

foto: Printscreen

- Milorad je najbolji i najiskreniji čovek kog sam ikada upoznala i iskreno sam počela da razmišljam da je možda dobro za mene i moje narušeno zdravlje posle moždanog udara da se sa njim smirim u prirodi u Bajinoj Bašti, ali on je odlučio da se posle rijalitija zamonaši tako da meni ostaje da čekam Zorana iz zatvora.

4. Za koga nemaš reči hvale od takmičara i zbog čega?

- Za Nikolu Lakić jer je njegovo ponašanje odvratno, pravi je ljigav tip.

Bonus video:

PAROVI IZA KULISA: Evo kako se bivši takmičari i publika provode u studiju! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Happy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.