Kristijan o novom izlasku iz zatvora! Evo šta se desilo

Farma

Kristijan o novom izlasku iz zatvora! Evo šta se desilo

Golubović je objasnio zašto je izašao iz zatvora, kad se vraća u isti, ali i ispričao šta ga sve tišti i kako policija nije ispala ok prema njemu
Objavljeno: 16:39h

Bivšem učesniku "Farme", Kristijanu Goluboviću, juče je ukinut pritvor u kom se nalazio od 19. januara zbog pretnji koje je uputio Tamari Đurić. Kristijan pušten iz pritvora! Kriminalac slobodno šeta ulicama Srbije!? Međutim, njegov zahtev za odlaganje kazne nije prihvaćen te bi on već danas trebalo da se smesti u ćeliju požarevačkog zatvora "Zabela", kako bi izdržao kaznu od tri godine i četiri meseca.

- Nisam izašao pre predviđenog roka, jer nije trebalo uopšte da idem u pritvor, zato što ovoga puta nisam ništa uradio. Treba da se javim na održavanje kazne u Požarevac jer mi nisu prihvatili molbu za odlaganje, ali imam pravo na žalbu, tako da ću to iskoristiti. Imam i dalje išijalgiju, dobijam dva puta po četiri ampule lekova. Sve vreme dok sam bio u pritvoru, dobijao sam lekove - rekao je Kristijan odmah nakon napuštanja Centralnog zatvora. Spisak duži nego za kupovinu! Ovo su sve Stanijine seks afere! Od fudbalera do fitnes instruktora! - Sada idem kod žene i deteta. Za osam dana moja ćerka Vera ima zakazano krštenje u manastiru Žiča i prvi rođendan. Nadam se da ću tada biti na slobodi, pa posle toga neka mi daju i na Mars da idem da robijam, nije mi nikakav problem. Ne bežim da odem u zatvor i odležim ono što treba, ali ovo što su napravili sa Tamarom Đurić to je zaista jedan mizerni trik - rekao je Golubović, koji je samo dve nedelje bio u pritvoru.
Kristijan se prvi put javio iz zatvora! Teško mu je, ali evo šta nam je LAV rekao! (FOTO) - Svi govore kako ja zaluđujem decu na ulici dok mi traže autogram, a nije tako. Koliko znam, bio sam nekada loš dečko i svojim primerom sam pokazao kako ne treba da se ponaša niko. Propagiram sada dobre stvari, ali svi i dalje misle da sam monstrum i kriminalac, banalna istetovirana sirovina koja ne može da se vrati na pravi put - rekao je Golubović. Za njega je od danas spremna ćelija u "Zabeli". (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.