PRVO GA OSTAVILA PA MU OČITALA BUKVICU: Ponašaj se kao muškarac! Bane se pravdao Zerini, pa joj priznao koja mu žena nedostaje! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

POMIRENJE

PRVO GA OSTAVILA PA MU OČITALA BUKVICU: Ponašaj se kao muškarac! Bane se pravdao Zerini, pa joj priznao koja mu žena nedostaje! (VIDEO)

Evidentno je da je Bane do ušiju zaljubljen u svoju devojku

Objavljeno:

Zerina Hećo i Bane Čolak su u rijaliti Zadrugu 2 ušli kao ljubavni par. Iako su neposredno pred ulazak u rijaliti hvalili svojom skladnom vezom, otkako su ušli u Belu kuću, njihova romansa zapada u krizu.

Već nekoliko dana unazad njih dvoje ulaze u žestoke svađe, što je bio i slučaj tokom današnjeg popodneva.

- To što nisi podigao ton ne znači da si bezborazan. Želiš da mi ispiraš mozak? Ja ne pričam ni o čemu lepom sa tobom.

Nakon žestoke svađe spustili su loptu
Nakon žestoke svađe spustili su loptu foto: Printscreen Youtube

- Hoćeš ti nekad da staviš prst na čelo. Sve mi se nakupilo. Da li se nekad pitaš da li sam ja nervozan.

Zerina je prebacila svom dečku da ne treba da obleće konstantno oko nje i da joj ne čita bukvicu zbog toga što je ona nervozna.

- Je l' ja tebe dr*am, je l' ja tebi držim predavanja po dva sata. Ne mogu više... Ponašaj se kao muškarac. Budi ono što nisi. Neću da te niko ismejava napolju zato što si ti dobar i da te nazivaju jadnikom - odbrusila mu je Zerina.

Palo pomirenje
Palo pomirenje foto: Printscreen Youtube

- Izvini što sam se danas onako ponašao. Nedostaje mi, osim se*sa sa tobom i mama. I onda ja tako uradim neke stvari - pravdao se Bane.

Evidentno je da je Bane do ušiju zaljubljen u svoju devojku. On se potpuno raspilavio kada je razgovarao sa njom i nikako nije dozvoljavao da svađa ostane nerazjašnjena. U jednom trenutku joj je čak zapretio da će skočiti u jezero ukoliko se ne pomire i poljube. Na kraju su ipak sve začinili sočnim poljupcem.

Kako se završila rasprava ovog ljubavnog para, pogledajte u narednom video-snimku.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.