NADEŽDA UHVAĆENA U LAŽI! Mirko i Zlata otkrili da ne pije LEKOVE i da drami bez razloga
Foto: Printscreen

napad

NADEŽDA UHVAĆENA U LAŽI! Mirko i Zlata otkrili da ne pije LEKOVE i da drami bez razloga

Nadežda više nije želela da sluša pridike cimera, nego je ustala i otišla bez reči.

Objavljeno: 14:45h

Mirko Gavrić, Zlata Đurković, Miljana i Marija Kulić, sedeli su u dvorište sa Nadeždom Biljić i pričali o njenom ponašanju.

Pošto su Nadeždi prepisani jaki antidepresivi, ona je često provodi vreme u krevetu pospana. Bespotrebno počinje da se svađa, a sada su zadrugari rešili da joj skrenu pažnju na to.

Pritom je Zlata Djurković primetila kako ona ustvari uopšte i ne pije svoju terapiju.

foto: Printscreen

- Ja sam medicinski radnik, ja sam pogledala sve njene kutijice sa tabletama, to su užasno jaki antidepresivi, neću da ovde umreš - alo! Ti meni pričaš kako osećaš reakciju posle prvog dana, ali ne možeš reakcije su tek posle mesec dana. Izvini, ali ja sam iskrena sa tobom! - pričala je Zlata.

A onda je Mirko Gavrić počeo da priča šta njemu smeta kod Nadežde:

- "Još jednom me uhvati za ruku, lupiću ti šamarčinu" - to si mi rekla?

Ako se ikad bude ponašala isto kao onog dana, prvi put sam ti presao preko toga kad sledeće put reaguješ tako, zaboravi da ćes od mene dobiti i ono osnovno kulturno - dobro jutro i laku noć - poručio joj je Mirko.

foto: Printscreen

Biljićeva je odmah pokušala da se odbrani, te je odgovorila Gavriću:

- Ja ovde dok se vi derete na mene ispadam debil, a ti se okreneš i kažesš "Ne ti ne ispadaš debil, ti si debil", u mom životu od svih ovih ljudi može da mi kaže da sam debil, ali kad ti to kažeš, to ima i te kako veliku jačinu. - rekla je pevačica.

Zlata je opet počela o tome kako je Nadežda laže, i da za njen slučaj postoje kompaktni ljudi, a ne ona koja je samo medicinski radnik.

- Sve joj dajem, garderobu, hranu, a ona me voza kao majmuna, kaže da pije lekove - nervozno je pričala Đurkovićka.

Nadežda više nije želela da sluša pridike cimera, nego je ustala i otišla bez reči.

Posle se Nadežda, Miljana i Marija Kulić osamile u dvorištu i pričale o njenom odnosu sa Mikijem Đuričićem i Banetom Čolakom, kao i pevačicinom bivšem dečku.

foto: printscreen

-Miki me čekao posle rijalitija, bili smo tri dana kod njega, shvatili smo da nismo jedno za drugo. On se pomirio sa bivšom devojkom. Ne treba mi čovek od 41 godina, koji živi u Kupinovu. Nije me ispoštovao kao ženu.

- Ne može da te ispoštuje, jer se ti ne ponašaš kao prava žena, ko će da te poštuje, legla si odma sa jednim, sa drugim. - rekla je Marija.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.