Oni su ZVEZDE najskupljeg rijalitija u Srbiji, a  OVO JE NJIHOVA MEDIJSKA BIOGRAFIJA…
Foto: Printscreen

zadruga 2

Oni su ZVEZDE najskupljeg rijalitija u Srbiji, a OVO JE NJIHOVA MEDIJSKA BIOGRAFIJA…

Objavljeno: 15:21h

Mnogi kažu ako nam se nešto na televiziji ne dopada, uzmemo daljinski i promenimo kanal.

Ali, da li se nešto može zabraniti sadašnjoj omladini koja će za desetak godina kada budu opisivali svoje detinjstvo reći da su im idoli bili rijaliti učesnici!?

Osamdesete su obeležile Branka Kockicu, devedesete odličnu DANCE muziku a početak dvehiljaditih većina pamti po serijama Seks i Grad i Očajne Domaćice koje su štaviše i edukativne kada ih uporedimo sa Parovima, Zadrugama,Velikim Bratom i raznim muzičkim takmičenjima na kojima se ne peva nego bukvalno zaaaapeva…

Ovi ljudi će nam deset meseci biti medijski edukatori pa da vidimo kako su oni počinjali i čime su zaslužili televizijsku minutažu!

O muzičkom opusu Lepog Miće ne želimo da trošimo nijednu reč niti da bilo šta o tom “pravcu muzike” preciziramo. Postao je prepoznatljiv po žučnim svađama i psovanju u Farmi 5,6 i 7. Deset meseci je bio učesnik Zadruge 1, a i sada je deo drugog projekta. Mladi će ga pamtiti po citatima P*****, k*****,s******,g**** kao i po ovim performansima.

Miljana Kulić je poznata po učešću u rijalitiju Parovi u kom je ostala trudna, i u tom blaženom stanju nastavila kako to ona naziva psihološku igru u Zadruzi 1. Njen medijski proboj mnogi ne pamte a mi se podsećamo po čemu je ona poznata.

Mladi i ne pamte da je Zorica Marković sredinom osamdesetih važila za baš atraktivnu folk zvezdu i da je imala i dve velike Jugoslovenske turneje. Crvena duga kosa,vitko telo i još bolji vokal su bili presudni da se pojavi i u nekoliko domaćih filmova. Onda je stigao Vip Veliki Brat i pre deset godina…. Da li možete verovati da je na ovim slikama Zorica.

Wow
Wowfoto: Printscreen
Zoka je kidala sa izgledom
Zoka je kidala sa izgledomfoto: Printscreen

Bonus video

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.