PRVI VELIKI FAJT LUNE ĐOGANI U ZADRUZI 2: Dorotea je osetila BES SLOBINE LJUBAVNICE zbog brata Adama! (VIDEO)
Foto: RTV Pink printscreen

rijaliti

PRVI VELIKI FAJT LUNE ĐOGANI U ZADRUZI 2: Dorotea je osetila BES SLOBINE LJUBAVNICE zbog brata Adama! (VIDEO)

– Ti si sama sa sobom došla u konflikt! - odgovorila joj je Luna i prozvala Doroteu da je folirant

Objavljeno: 08:40h

Na početku rijalitija Zadruga 2, delovalo je da postoje simpatije između Adama Đoganija i Dorotee Jovanović. međutim, već nakon nekoliko dana, njihovo prisno drugarstvo je preraslo u netrpeljivost, što je primetila i Luna Đogani.

– Adam je divan dečko, ali počeo je da mi crpi energiju s tim pitanjima i potpitanjima ne koje neću dati odgovor. Ja nisam osoba koja toliko voli da odgovara na neke stvari. Ja sve držim u sebi - rekla je Dorotea. Adam se nije previše branio od Doroteinih kritika, i to mu je zamerila sestra Luna Đogani.

– Ja sam bila za to. Svi ovde znaju koliko su mi njih dvoje bili slatki i koliko sam ih podržavala i njemu govorila ako mu priča slobodno da bude sa njom - istekla je prvo Luna, a potom i otkrila zašto je prišla Adamu da mu zameri što se ne brani, zbog čega je Dorotea burno reagovala.

– Njoj se nisam obratila nego sam se svom bratu obratila i rekla sam mu: "Adame, nemoj da dozvoljavaš da te neko ponižava, a da ti ćutiš. Ustani i reci svoj stav, prosto reci svoje mišljenje" - navela je Luna i skrenula pažnju da u rijalitiju ne sme da ćuti i da mora da iznosi svoj stav.

– Luna iz Zadruge 1, dobrodošla u Zadrugu 2 da opereš svoje mrlje i fleke. Sada si došla u konflikt sa mnom i moramo da nastavimo o bolnim tačkama - rekla je Dorotea.

– Ti si sama sa sobom došla u konflikt! - odgovorila joj je Luna i prozvala Doroteu da je folirant i da nije tako fina kao što je želela da se predstavi.

U ovoj raspravi, učesnica "Zadruge" i sudija u penziji Snežana Ilić, Luni je nakon sastanka prokomentarisala Doroteu.

– Ova mala mi ide na živce - Snežana je prokomentarisala Doroteu i dodala:

– Ona je proračunata jezivo!

Pogledajte kako je tekla ova rasprava...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.