BRENDON ŽESTOKO ISPROZIVAO STANIJU! A onda mu je ona odgovorila tako da njemu još ZUJI U UŠIMA! (VIDEO)
Foto: RTV Pink printscreen

zadruga 2

BRENDON ŽESTOKO ISPROZIVAO STANIJU! A onda mu je ona odgovorila tako da njemu još ZUJI U UŠIMA! (VIDEO)

Sinoć ispao fajt između njih dvoje

Objavljeno: 08:39h

Rijaliti zvezda Branislav Radonić Brendon ne krije da nije baš oduševljen Stanijom Dobrojević u Zadruzi 2.

– Forsira priču da je sva prirodna i spontana, a u stvari je izračunata, programirana i izveštačena, ali u svemu tome što ona radi ne vidim da je ona loša osoba daleko bilo, ali kao sagovornik za druženje i za neke teme uopšte mi ne odgovara, a verujem i ja njoj - rekao je Brendon tokom pitanja gledalaca. Stanija je otkrila da je očekivala pre "Zadruge" da će se u rijalitiju družiti i da će joj odgovarati Brendonova energija, ali da to nije ispao tako.

– Brendon isto meni deluje onako ima slike, nema ton. Nešto veštačko. Ne mogu nikako da ga opipam, da osetim osobu unutra. Sve je to plastika spolja - rekla je Stanija.

Inače, tokom žurke, pre dve večeri, došlo je do incidenta. Olja Bajrami i Stanija Dobrojević su bile besne na Doroteu Jovanović i Branislava Radonića Brendona što su ih nekoliko puta gurnuli tokom žurke.

Dorotea se sinoć tokom pitanja gledalaca pravdala da im nije bila namera da ih guraju i da je za nju protački kada to neko namerno radi. Brendon s druge strane vidi još jedan razlog zašto se Stanija naljutila:

– Stanija krizira za kadrom i onda se osetila ugroženo s obzirom da smo i ja sa našom mladošću i lepotom izdominirali, tako da ima i toga - rekao je Brendon.

Pogledajte snimak...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.