MAJKA JOJ JE SPREMALA HALJINU ČITAVIH GODINU DANA: Kad vidite kako je Kija izgledala na svojoj MATURI shvatićete da je oduvek pratila modne trendove! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

NIKAD JE VIŠE NE BI OBUKLA

MAJKA JOJ JE SPREMALA HALJINU ČITAVIH GODINU DANA: Kad vidite kako je Kija izgledala na svojoj MATURI shvatićete da je oduvek pratila modne trendove! (FOTO)

Kristina je bila simpatična devojka, vredna i radna, te je školu završila sa odličnim uspehom i isto takvim ocenama

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar postala je popularna pokazujući svoju hrabrost i odlučnost u teškim situacijama koje joj je život zadavao. Isplivala je njena slika sa mature, na kojoj je sa majkom, gde je kao "vukovac" nosila haljinu koju joj je majka spremala čitavih godinu dana.

Kristina je bila simpatična devojka, vredna i radna, te je školu završila sa odličnim uspehom i isto takvim ocenama. Bila je ponos svoje majke, ali teška situacija u porodici nije je štedela, pa je na svoj najlepši dan i u najlepšem izdanju došla bez oca, odnosno samo sa majkom.

Ovako je Kija izgledala na maturi
Ovako je Kija izgledala na maturi foto: Printscreen/ Pink

- To je bilo 2004.godine, "mala matura". Imala sam tu posebnu kreaciju. 2003. je to nosila Dženifer Lopez, bila je to čuvena njena haljina, i Kristina Agilera, pa sam ja to skupila sve zajedno i napravila tu neku haljinu koju sada nikada ne ih obukla - prisetila se Kockareva.

Bonus video

STIGLA TEŠKA VREMENA: Srpski glumac postao čistač

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.