SUTRA JE GODINU DANA OD KAKO SMO SE POLJUBILI I IMAM JEDNU ŽELJU: Luna otišla kod Drveta mudrosti POLUGOLA i priznala da i dalje VOLI Slobu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

OTVORILA DUŠU

SUTRA JE GODINU DANA OD KAKO SMO SE POLJUBILI I IMAM JEDNU ŽELJU: Luna otišla kod Drveta mudrosti POLUGOLA i priznala da i dalje VOLI Slobu! (VIDEO)

Đoganijeva se kod Drveta pojavila u kupaćem koji joj je potpuno otkrivao zadnjicu

Objavljeno:

Luna Đogani, iako je javno izjavila da je prebolela Slobu Radanovića, ipak je priznala da ga i dalje voli i da joj je on "bolna tačka", kao i da je nimalo nije stid zbog toga.

Anabelina ćerka je priznala Drvetu mudrosti da joj je još uvek teško i da je mnoge pesme podsećaju na tu ljubav, pa joj čak i suze krenu.

- Ne bih sada mogla da zaplačem, ali kada čujem pesmu koja me asocira na ljubav sa njim, ne mogu da se kontrolišem, to je moja bolna rana, nije zalečena i još uvek mi je teško. Ne mogu to da sakrijem. Ljudi me kritikuju, a ja ne smatram da sam jadnica. Svi su videli kolika je Slobina i moja ljubav bila, tek je prošlo dva meseca, ja bih za sebe bila folirant kada bih pričala da sam ravnodušna - rekla je Luna i dodala:

Sutra je godinu dana kako su se poljubili
Sutra je godinu dana kako su se poljubili foto: Printscreen Youtube

- Nikad nisam folirala emocije.To što on priča napolju je on, ja sam ovo i toga se ne stidim. Ja ga volim i dalje, zbog toga što nisam završila sa njim ne mogu da počinjem nove veze. Sutra je godinu dana od kad smo se Sloba i ja poljubili, meni je taj datum jako bitan. Ako ti bude trebala neka tajna, ja ću ti je dati. Volela bih da sutra poručim jednu pesmu od mene za Slobu - izjavila je Luna, a Drvo mudrosti joj je reklo da će joj ispuniti želju.

Đoganijeva se kod Drveta pojavila u kupaćem koji joj je potpuno otkrivao zadnjicu.

Bonus video

DOROTEA SPREMA TUŽBU PROTIV MC DAMIRA: Nazvao me je NARKOMANKOM koja krizira!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.