TI SI JEDNA MUŠKA P*ČKA, NE ZANIMAŠ ME VIŠE: Slađa ravezala jezik pa spustila Lakića pred devojkom! Objavila rat bivšem dečku svoje ćerke!
Foto: Printscreen

parovi

TI SI JEDNA MUŠKA P*ČKA, NE ZANIMAŠ ME VIŠE: Slađa ravezala jezik pa spustila Lakića pred devojkom! Objavila rat bivšem dečku svoje ćerke!

Ljubavni trougao, Izabela, Slađa i Nikola, ne prestaje da intrigira javnost.

Objavljeno: 14:28h

Lakić je istakao da je upućen u odnos Izabele i njene majke i da je uzrok njihovih čestih sukoba, zapravo ljubomora i rivalitet koji nevešto pokušavaju da sakriju.

Slađu su pogodili Nikolini komentari koji se odnose na tajnu vezu Slađe sa imućnim čovekom, koji je kako Nikola navodi veoma poznat u Srbiji.

- Bolje me ne vucite za jezik da ne bih ispričao sve što znam o vama, a znam dosta toga.Krijete tu vezu kao zmija noge, jer je to zabranjena ljubav.

Izabelina majka nije želela da ostane nema na ove spekulacije, te je odgovorila:

- Naš sukob je počeo kada si javno i neosnovano pustio priču o mojoj vezi sa imaginarnim čovekom.Iznosiš neistine iz mog privatnog života jer želiš da me isprovociraš.Ti i ja nismo u sukobu, ti i ja smo od ovog trenutka u ratu.

Svađa od ranog jutra
Svađa od ranog jutrafoto: Printscreen

- To što si izjavio, demantuješ samog sebe.Da li stvarno misliš da si ti sfera mog interesovanja?

Lakić nije ostao dužan na ove reči, pa je drsko odbrusio Slađi:

- Ja vrlo dobro znam o čemu pričam.Vi ste mladi i u redu je da se zaljubite i imate dečka.Vi se igrate sa mnom, ali vam ne polazi za rukom.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.