TRAŽILA JE SVE ISTO KAO KIJA, LUNA U SVEMU ŽELI DA BUDE KAO ONA: Ovo su detalji ugovora Lune Đogani sa produkcijom Zadruge!
Foto: Printscreen

sada se zna!

TRAŽILA JE SVE ISTO KAO KIJA, LUNA U SVEMU ŽELI DA BUDE KAO ONA: Ovo su detalji ugovora Lune Đogani sa produkcijom Zadruge!

Blogerka Luna Đogani za drugu sezone "Zadruge" spremila se po uzoru na svoju suparnicu Kiju Kockar

Objavljeno:

Ona je čitav spisak zahteva dostavila produkciji "Pinka" kako bi ušla u "Zadrugu 2".

- Luna je rekla da će pristati da uđe u "Zadrugu" ukoliko dobije sve ono što je i Kija u prethodnom rijalitiju. Vrlo samouvereno tražila je Kristinin honorar od 3.000 evra nedeljno, što znači da će po izlasku iz rijalitija biti bogatija za 120.000 evra, ako ostane do kraja. Upravo toliko je zaradila i Radanovićeva bivša supruga u prvoj sezoni - navodi izvor za beogradske medije!

Visok honorar nije jedini njen potez koji je pokupila od Kije.

- Po ugledu na Kiju, ugovor je potpisala u prisustvu advokata kako bi se osigurala da sve odredbe budu ispunjene, ali i da bi deo honorara dobila unapred. Upravo od tog novca je ocu Gagiju Đoganiju kupila novi automobil. Zanimljivo je da u ugovoru postoji stavka po kojoj Luna ne može da bude kažnjena novčano, kako ne bi ponovo ostala bez većeg dela zarade zbog kršenja pravila - dodaje sagovornik.

Sloba i Kija
Sloba i Kijafoto: Printscreen Instagram

Kako se saznaje, jedna od klauzula u ugovoru je i da Đoganijeva ima pravo da posećuje psihijatra.

- Ona je posle prve "Zadruge" bila u pravom nervnom rastrojstvu i teškoj depresiji zbog Slobe. Zato je i krenula kod psihijatra, koji joj je pomogao da se izvuče iz krize. Ona pija antidepresive, pa će morati kod lekara i po nove recepte za terapiju koju uzima svakodnevno. Zbog toga će nekoliko puta mesečno napuštati rijaliti - otkriva izvor.

On otkriva i to da je Luna zahtevala da redovno posećuje frizera i kozmetičara, jer su joj mnogi tokom prve sezone "Zadruge" zamerali da je neuredna.

- Zato je tražila da ima pravo i na frizera, kao i na posete jednom kozmetičkom salonu. Luna je u nekoliko navrata na pregovorima ponovila da želi isti tretman kao Kija, a da će zauzvrat opet da im napravi šou.

Lunanastavlja da plače i u novoj sezoni
Lunanastavlja da plače i u novoj sezonifoto: Printscreen

Luna se prilikom potpisivanja ugovora sa "Pinkom" interesovala i da li će uđi u rijaliti i Sloba Radanović. Kada su joj rekli da neće, rastužila se, ali se oraspoložila kada je saznala da će pevati na žurkama.

- Mislim da je ona ponovo ušla u rijaliti jer se ponadala da će Sloba da uradi to isto. Pare jesu motiv, ali njoj je glavni cilj da upravo njemu dokaže kako nije klinka, te da ga navede da se iznova zaljubi u nju. Sve ovo je zbog njega, pošto ga i dalje voli - završava izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.