OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA DOROTEE: Sve je ispričala NATAŠI MOSKVI! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TV Pink

priznanje

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA DOROTEE: Sve je ispričala NATAŠI MOSKVI! (VIDEO)

U toku noći Nataša Moskva, Branislav Radonić Brendon i Dorotea su pričali o svojim estetskim intervencijama

Objavljeno:

Dorotea Jovanović važi za jednu od najlepših učesnica rijalitija "Zadruga". Mnogi muškarci pokušavaju da je osvoje, ali zasad niko nije bio uspešan. Pre početka druge sezone ovog šoau, spekulisalo se da je ona zapravo jedina prirodna lepotica koja će ući u "Zadrugu" jer ona navodno nije imala nijednu plastičnu operaciju. Ispostavilo se da to nije tačno.

Naime, u toku noći, Nataša Moskva, Branislav Radonić Brendon i pomenuta Dorotea su pričali o svojim estetskim intervencijama.

Jako sam zahvalna svom doktoru jer sve ono što sam ja htela, on nije hteo i ja sam mu i dan danas zahvalna jer bih izgledala ko zna kako - komentarisala je Nataša koja je priznala da je htela da ima i više intervencija nego što je dosad uradila.

Nataša je priznala da je pored svih estetskih operacija, ona htela da sredi i nos, ali da joj je hirurg savetovao da to ne radi.

foto: Printscreen/TV Pink

Ja sam hijaluron stavila da bih postigla oblik, ne veličinu - rekla je Dotorea i dodala:

Ja sam tražila jako pažljive doktore, ne želim velike usne, želim samo ovde da dodam volumen, oblik da postignem i to je to, ali ni slučajno da bude veliko. Ja sam mami rekla da hoću usne i hoću grudi, ali ništa neću veliko. To je trajalo ubeđivanje jako dugo sa mamom, ali je shvatila da ne želiš ništa na sebi da unakazim, već da poboljšam.

Šta je još rekla, pogledajte u snimku ispod...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.