BORA SANTANA IZDAO EVROKREM BARABE: Poleteo je, mislio je da će biti novi Džej, tvrdi DJ Vujo!
Foto: Promo

razlaz

BORA SANTANA IZDAO EVROKREM BARABE: Poleteo je, mislio je da će biti novi Džej, tvrdi DJ Vujo!

Dok je on bio u "Zadruzi", spremili smo dva singla koja je trebalo da objavimo kada on izađe

Objavljeno:

Bora Santana više nije dobrodošao u nekadašnjoj grupi "Evrokrem barabe" koja ga je zapravo i plasirala u medije i pomoću koje je dospeo do "Zadruge". DJ Vujo koji je ovu grupu oformio otkriva za Espreso.co.rs da je pomenuti zadrugar na ne baš korektan način prekinuo saradnju sa njim, ali da se ubrzo i pokajao.

Ja sam lično grebao da ga ubacim u prvu sezonu "Zadruge" i uspeo sam u tome. I pre "Zadruge" ja sam predosetio da će on posle poletiti i da će ga poneti ta atmosfera oko rijalitija i i pored svega toga, on je imao našu podršku u "Zadruzi 1". Bora je inače dugo maštao da uđe u neki jači rijaliti i preko nas iz grupe je uspeo u tome - rekao je DJ Vujo za naš portal i dodao:

On kada je izašao, zovu ga novinari, gostuje na "Pinku", zovu ga Kija, Sloba, pojavili su se i neki koji su ga tapšali po ramenu, govorili mu da će on biti novi Džej. Ja sam znao da to sve što je on zamislio em ne može, em se njemu glava usijala i nije bio realan. On je hteo da krene sam i da gradi solo karijeru. Pritom je zadržao neku opremu koju smo finansirali. Na primer harmonika je samo 3.000 evra, a s druge strane, troškove nije hteo da deli.

Dok je on bio u "Zadruzi", spremili smo dva singla koja je trebalo da objavimo kada on izađe, to je sve bilo plaćeno, a za to ga troškovi nisu zanimali. Čak je u početku na konto našeg starog imena i imena grupe on zakazivao nastupe. Nastupao je sam, a njegovi nastupi su reklamirani i sa zajedničkom fotografijom, što je čak obmanjivanje publike.

Međutim, to što je Bora otkačio Vuju i svoje saradnike, na kraju je njega samog najviše koštalo i ubrzo je pokajao što je ostao bez saradnika iz "Evrokrem barabe".

Kada smo se razišli kao grupa, ja sam mu samo rekao da se ne nada da će da se vrati u grupu ako ne uspe sam. I baš se desilo to što je on najmanje želeo. Pre "Zadruge", sam mi se žalio da je zarađivao manje nego dok je bio u grupi i hteo je da se vrati, što sam ja odbio. Čak je krenuo da ucenjuje. Pretio je da će da uđe u "Zadrugu 2" ako ga ne primimo nazad. Ne znam zašto je on mislio da može da nas ucenjuje. Mi smo napravili novu organizaciju u grupi i radimo u drugom sastavu - naveo je Vujo.

On je napomenuo da Bori želi svu sreću i u "Zadruzi 2" i dalje u karijeri, da će mu uvek poslati matricu kada mu treba za nastupe, kao što su to činili posle razlaza, ali oni više ne mogu da sarađuju kao što su to nekada jer Bora nije ispao korektan prema nekadašnjim saradnicima.

Za kraj razgovora, zamoli smo Vuju da nam prokomentariše kako se Bora snalazi u drugoj sezoni, a on je rekao:

Bora zna da bude interesantan, ali je njemu uvek potreban neko da mu glumi roditelja i da ga usmeri. To su mu u prošloj sezoni bili Miki Đuričić i Milan Milošević koji su ga pokretali. Ili što se kačio na Macu koja mu je pomogla da dođe do kraja. Sada u "Zadruzi" on još nema nekog ko bi mu glumio roditelja i ko bi mu pomogao da ga ljudi primete.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.