VIŠE NIKO NEĆE DA RADI SA MNOM, NA LEKOVIMA SAM: Luna otvorila dušu i priznala kakav je PAKAO preživela zbog veze sa Slobom Radanovićem! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

TEŠKO JOJ JE

VIŠE NIKO NEĆE DA RADI SA MNOM, NA LEKOVIMA SAM: Luna otvorila dušu i priznala kakav je PAKAO preživela zbog veze sa Slobom Radanovićem! (VIDEO)

Ona je priznala Vladimiru Tomoviću i Staniji Dobrojević da ju je posle Zadruge 1 zbog svega što se desilo sa Slobom Radanovićem i Kijom Kockar sačekao pakao napolju

Objavljeno: 22:32h

Blogerka Luna Đogani danas je svojim cimerima otkrila koliko je ljubavna veza sa oženjenim pevačem negativno uticala na njen život ispričavši im do sada nepoznate detalje.

Ona je priznala Vladimiru Tomoviću i Staniji Dobrojević da ju je posle Zadruge 1 zbog svega što se desilo sa Slobom Radanovićem i Kijom Kockar sačekao pakao napolju. Najviše ju je pogodilo to što nije mogla da se bavi poslom od kojeg je zarađivala pre rijalitija.

Danas se jadala Staniji i Vladimiru
Danas se jadala Staniji i Vladimiru foto: Printscreen Youtube

- Toliko sam sebi s*ebala život da nisam više mogla da radim. Njeni fanovi toliku mržnju imaju prema meni... Ja reklamiram brendove, šminku, odeću, obuću. To je bio moj posao pre rijalitija. Ja sam bila blogerka. Ja sam fenomenalno radila pre Zadruge. Sve sam sebi obezbedila, u Zadrugu sam ušla bezveze, ne zbog novca. Bila sam radoznala kako je biti u rijalitiju. Izašla sam napolje i sve sam izgubila. Ne samo ja. Moji roditelji... Zamisli ti koji je to meni pritisak bio? Zbog čoveka koji toga nije vredan bio - jadala se Luna.

Stanija je zatim dodala da ne može da zamisli kako joj je zbog svega toga.

- Užasno mi je. Vidi me! Pijem lekove. Sve ti je jasno - poručila joj je Đoganijeva.

Bonus video

MILJANA OTKRILA PAR STVARI O MALOM ŽELJKU: Više ga ne dojim, ali on napreduje!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.