MINA U SUZAMA ZBOG RAZGOVORA SA JOVICOM: Ja sam tek sada saznao sa kim si ti sve bila...
Foto: Printscreen

drama

MINA U SUZAMA ZBOG RAZGOVORA SA JOVICOM: Ja sam tek sada saznao sa kim si ti sve bila...

Prolazi kroz težak period

Objavljeno:

Iako je bila zauzeta i pred milionskim auditorijumom obećala da neće prevariti dečka, kao što je to bio slučaj u "Zadruzi 1", Mina Vrbaški je ponovo uradila isto.

Ona i Jovica Putniković su započeli vezu u rijalitiju, a čini se da su već naišli na probleme. Njih dvoje su sedeli u dvorištu i pričali, a Mina je u jednom momentu čak i zaplakala.

- Ja sam rekao da nema šanse, da sam ja najveće go*no ako se pomiriš sa njim. Rekao sam to uveče, a onda sam rekao: "Baš me briga, do ja.a mi je sa njom, nastaviću, pa kako bude - rekao je Jovica i dodao:

- Bila si ovde, znaš kako sve funkcioniše, ja sam tek kasnije saznao situacije, sa kim si ti sve bila, pa sam mislio da to ništa ne znači. Neko bi drugačije reagovao... Prolazi mi kroz glavu da li ti je ovo fora, možda ću da ispadnem budala pred milionima ljudi - nastavio je on.

Mina i Jovica prolaze kroz težak period
Mina i Jovica prolaze kroz težak periodfoto: Printscreen

- Ovo nije fora. Šta bi meni sve prošlo kroz glavu... Nisi kroz ovo prošao - rekla je Mina, pa je on dodao:

- Ne razlog ponašanje, nego to što ti ne znaš šta hoćeš. To je samo jedan deo. Izgubljena si. Ja generalno ne volim alkohol, pogotovu žestinu. Ovo mi je ovde sve novo i baš mi je prijalo. Kada su mi pričali, ja sam rekao da sam g*vno najveće ako se pomirim. To sam rekao uveče, a već sam ujutru bio u drugom fazonu i ujutru te ništa nisam ni pitao, samo sam te uhvatio za ruku. Rekao sam: "Nema veze, nastaviću, vredi probati" - rekao je Jovica.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.