TEK SU POČELI, A ZADRUGA JE VEĆ KAO INFEKTIVNA KLINIKA: U wc-u prolivena KRV, ne mogu da reše PROBLEME!
Foto: Printscreen

haos

TEK SU POČELI, A ZADRUGA JE VEĆ KAO INFEKTIVNA KLINIKA: U wc-u prolivena KRV, ne mogu da reše PROBLEME!

Higijena je najveći problem zadrugara

Objavljeno:

Veliki Šef je u prošlogodišnjoj sezoni "Zadruge" uvek kamere u WC kako bi mogao da prati apsolutno sva dešava koja se odvijaju unutar rijalitija. Takmičari su u jedinici bili mnogo bahatiji nego ove godine, bar izgleda da se novi nisu opustili toliko, pa su ove mere bile prekopotrebne.

Na žalost svih ukućana, izgleda da je to prekopotrebno i u ovoj sezoni, s obzirom da je tek šesti dan, a već je nađena krv po toaletu.

Čim su ustali ukućani su primetili čudnu pojavu, pa su brže bolje preneli svima da rašire vest da po kupatilu ima krvi, nakon čega su se okupili da bolje osmotre.

Užas
Užasfoto: Printscreen

Neki od zadrugara su pokušali da odagnu čudnu pojavu misteriozne krvi koja je tu ostavljena, ali im nije pošlo za rukom. Iako je zavladala panika u Beloj kući, Luna se uopšte nije potresla, već je sve vreme ogledala svoj odraz u ogledalu koje stoji u neposrednoj blizini prosute krvi.

Šta se zaista dogodilo i kome pripada krv koju nije počistio za sobom, ostaje da sačekamo pa da saznamo.

Ipak, mnogi se žale i na štroku u kuhinji, šolje su svuda po dvorištu, a neki ukućani ostaju i po sat vremena u toaletu ujutu kada svi žele da obave svoje fiziološke potrebe.

Na sastanku održanom jutros, ukućani su se žalili da je higijena katastrofalna i da neka žena koja je u ciklusu ostavila je tragove krvi po kupatilu!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.