PRIČALI PERVERZIJE DO KASNO U NOĆ: Navatali su se , a onda je pao i POLJUBAC - ovo niko nije očekivao od ovih ZADRUGARA!
Foto: Printscreen

auuu

PRIČALI PERVERZIJE DO KASNO U NOĆ: Navatali su se , a onda je pao i POLJUBAC - ovo niko nije očekivao od ovih ZADRUGARA!

Nova ljubav na pomolu

Objavljeno:

Adam Đogani prve simaptije je pokazao prema Dorotei Jovanović, ali njegovo srce je osvojila druga zadrugarka. Naime, Adam i Marijana Zonjić noć su proveli igrajući se u drvorištu luksuznog imanja kao deca gde su vidno jedno drugom pokazali svoje simpatije.

U jednom trenutku, Marijana je govorila Adamu "Poljubi me u g*uz", na engleskom, a onda su počeli da se grle i rvu, te joj je on oteo papuču. "To, nabijaj mi se", rekao je Adam, koji se očigledno potpuno oslobodio sa Marijanom, kao i ona sa njim. Nakon jurcanja i grljenja, ovo dvoje zadrugara legli su jedno pored drugog zagrljenji u dvorištu, gde su pokazali svoje emocije.

- Zato ti imaš ovaj stomak. Što je lepo ovako - rekla je Marijana ležeći na Adamovom stomaku.

Pao je i poljubac?
Pao je i poljubac?foto: Printscreen

- Pa naravno, zato ja imam ovaj stomak da tebi bude udobrno - rekao je Adam, a u jednom trenutku izgledalo je čak i da su se, grleći se, čak i poljubili, mada zbog ugla iz kojeg ih je kamera snimala u to ne možemo da budemo sigurni.

- Hajde da spavamo ovde. Što ti lupa srce - rekla je Marijana

- To je zbog tebe - odgovorio je Adam.

Na iznenađenje mnogih, nakon što su se ovo dvoje zadrugara uputili ka Beloj kući, Adam je Marijanu šaljivo udario po g*zi, a zatim je i zagrlio.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.