KIJA SLOBI PRETI SNIMKOM SA GAVRIĆEM, UCENJUJE GA NA SVE MOGUĆE NAČINE: Ima da igraš kako ja sviram!
Foto: Saša Urošev

skandal sa gej aferom se nastavlja

KIJA SLOBI PRETI SNIMKOM SA GAVRIĆEM, UCENJUJE GA NA SVE MOGUĆE NAČINE: Ima da igraš kako ja sviram!

Ono što je rekla mnoge će ostaviti bez teksta!

Objavljeno:

Iako javnosti plasiraju priču da su stavili tačku na brak i na svaki kontakt, te da je među njima sve svršeno, istina koja je van očiju javnosti je dosta drugačija od onoga što nam njih dvoje plasiraju.

Kako je Kija svojevremeno imala uvid u ove stvari Slobe Radanovića, što je i logično jer su bili supružnici, na vreme je sačuvala neke stvari i sada ga drži u šaci. Ona je u periodu kada je njegov telefon bio na čuvanju kod nje jer je on ušao u "Zadrugu" u svoj telefon prebacila razne stvari, među kojima je i video snimak na kom Sloba i Mirko razmenjuju nežnosti.

- Iako je Radanoviću laknulo kada je čuo da je Kija taj telefon bacila i da više on ne postoji, ni slutio nije da je sačuvala snimke na koje je on i sam zaboravio. Njena tortura počela je od momenta kada se završila "Zadruga". Poslala mu je skrinšot video-snimka kako bi mu dala na znanje da ga drži u šaci. Danima je bio u depresiji i nije znao gde se nalazi od šoka - kaže izvor za "Rijaliti" i nastavlja dalje:

- Novopečena pevačica se nije zaustavila na tome što mu je pokazala da ima snimak, već je počela da ga maltretira kako samo žena koja se sveti ume. Kija od tada pa do danas bukvalno upravlja Radanovićem i vuče sve poteze u njegovom životu, kao što je radila i do sad, iz senke. Traži od njega savete u pola noći, u pola dana, i on mora da joj se javi. Primoran je da dolazi i na njene nastupe jer ona to zahteva od njega. Sloba se nje mnogo plaši i strepi da ona taj snimak ne pusti u javnost jer bi to bio kraj njegove karijere. Pored toga, on se mnogo plaši za roditelje, koji su stari i bolesni. Gej afera u kojoj ga spajaju sa Mirkom Gavrićem po njih bi bila pogubna! Radanović se poverio samo najboljim prijateljima sa čime mora da živi. Kristina dolazi kod njega u stan kad god ona to hoće i on mora da je ispoštuje.

Navodno mu preti...
Navodno mu preti...foto: Saša Urošev

- Jedan pogrešan korak, Bobo, i uništen si. Zaboravi na karijeru i status najvećeg zavodnika. Ima da igraš kako ja sviram - rekla mu je Kija jednom prilikom - nastavlja izvor.

Sloba je naučio da živi sa činjenicom da ga bivša supruga Kija drži u šaci i nada se da će jednog dana popustiti i da će izbrisati snimak njegovog seksa sa Mirkom.

Kija Kockar je za beogradske medije negirala ovu priču i to kratko i jasno jednom rečju:

- Laž!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.