DAVIDU NAGLO POZLILO, HITNA OPERACIJA! Napušta Zadrugu i ostavlja Aleksandru!
Foto: Kurir

odlazi

DAVIDU NAGLO POZLILO, HITNA OPERACIJA! Napušta Zadrugu i ostavlja Aleksandru!

Aleksandra Subotić preživela je pravu dramu pred početak druge sezone rijalitija „Zadruga“ kada je njenom suprugu Davidu Dragojeviću naglo pozlilo, te je morao da potraži pomoć lekara

Objavljeno:

David se suočio sa ozbiljnim problemom sa disanjem, a nakon detaljnog pregleda, lekar mu je odredio terapiju i uputio ga na dalje lečenje. David će, kako saznajemo, morati da napusti rijaliti i da ode na operaciju zbog komplikovane devijacije nosa, zbog koje ne može da diše kako treba.

- David je nekoliko dana vukao ozbiljnu prehladu jer je pred ulazak u „Zadrugu“ imao mnogo obaveza i nije imao vremena da ode kod lekara. Danima je imao blago povišenu temperaturu, zbog čega se osećao malaksalo i nemoćno, ali to ga nije sprečavalo da prvi dođe na posao i ceo dan provede u svom restoranu. Tako bolešljiv je iz Novog Sada otišao kod Aleksandre u Beograd kako bi iskoristili nekoliko dana pred početak rijalitija da budu sami - kaže izvor i objašnjava da se Davidovo zdravstveno stanje postepeno pogoršavalo.

- Temperatura ga je danima lomila, što ga je dodatno iscrpljivalo, ali najviše muka mu je zadalo to što nije mogao normalno da diše zbog devijacije nosa, koju je zaradio kao tinejdžer. Glava ga je bolela konstantno, a noć pred ulazak u karantin „Zadruge“, njegovo stanje se dramatično pogoršalo. David se usred noći probudio potpuno otečen, nije mogao da pomeri glavu od bolova niti je mogao da diše na nos. Probudio je Aleksandru i rekao joj da mora da ide kod lekara - kaže naš izvor i objašnjava da je Dragojević u tom trenutku uspeo da zadrži pribranost, dok je Aleksandra bila potpuno van sebe.

Ipak će se razdvojiti na neko vreme
Ipak će se razdvojiti na neko vremefoto: Printscreen

- Kada ga je videla, ozbiljno se uplašila, jer David nije izgledao dobro. Govorila mu je da će sve biti u redu dok je zvala taksi, ali se bukvalno uplašila za njegov život. Kada su stigli kod lekara, Davidu je konstatovana ozbiljna devijacija nosa, koja što pre mora da bude rešena. Doktor mu je objasnio da mu iskrivljena hrskavica blokira obe nosne šupljine i da zbog toga nije u stanju da normalno diše. Rekao mu je još i da će problem biti gori kako vreme bude prolazilo i posavetovao ga je da ode na operaciju - kaže izvor i objašnjava da je Dragojević pred ulazak u karantin bio u privatnoj klinici za estetsku hirurgiju kako bi se posavetovao sa lekarima i zakazao operaciju.

Još se i svađaju
Još se i svađajufoto: Printscreen

- Tačno je da ću morati na operaciju jer imam ozbiljan problem sa disanjem, koji vučem godinama. Kada sam bio mlađi, imao sam saobraćajnu nesreću, iz koje sam izašao sa slomljenim nosom. Vozio sam motocikl bez kacige, a auto koji je bio ispred mene je naglo zakočio. Nisam imao vremena da reagujem, poleteo sam sa motocikla i zabio se u zadnje staklo tog automobila. Tada mi je bukvalno ispao nos, pa su ga lekari vraćali. Ali ostala je devijacija - rekao nam je David pred ulazak u karantin „Zadruge“.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.