OD OVOG SNIMKA STAJE SRCE! Skinule se Stanija, Luna i Mina i pokazale SVE! Neko je trebao Mini da kaže da prestane da radi nešto što je ODVRATNO!
Foto: Printscreen

uh!

OD OVOG SNIMKA STAJE SRCE! Skinule se Stanija, Luna i Mina i pokazale SVE! Neko je trebao Mini da kaže da prestane da radi nešto što je ODVRATNO!

Muškarcima svakako nije bilo lako

Objavljeno:

Kao i u prošloj sezoni, tako i sada, takmičari su birali mis "Zadruge 2", a prvo mesto je ponovo odnela Mina Vrbaški.

Da podsetimo, prošle godine u ovo vreme tadašnja maloletnica je odnela titulu mis, a komentari žirija su bili kako ima mnogo lepu glavu.Ipak i ako je žiri i ove godine prozvao Minu da je mis, nešto kjasnije stiglo je pismo u kom je Veliki šef saopštio da žiri nije dobro prebrojao glasove i da je pobednica zapravo Luna Đogani!

Staniji se na licu videlo da je uvređena i da se ne slaže sa žirijem, dok je Luna bila srećna i zadovoljna, a i sama je u jednom trenutku povikala kako misica treba da bude Mina.

Mina u tangama na pisti
Mina u tangama na pistifoto: Printscreen

Zanimljivo je da Dorotea nije zauzela ni jedno mesto, iako je mnogi smatraju lepoticom kakvu još nisu videli.

Miljana nije učestvovala zbog intervencije koju je nedavno imala, ali nema pogovora da bi dobila pozitivne kritike žirija.

Ono što su mnogi primetili jeste da kada je Mina koračala samouvereno pistom žvakala je žvaku toliko vidljivo i neprijatno da su joj to ljudi odmah i zamerili.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.