ŽESTOKA FRKA U ZADRUZI, REAGOVALO OBEZBEĐENJE! Fajt fudbalera i MC-ja, pakao nastao kad se umešala ZORICA MARKOVIĆ! (VIDEO)
Foto: RTV Pink printscreen

zadruga 2

ŽESTOKA FRKA U ZADRUZI, REAGOVALO OBEZBEĐENJE! Fajt fudbalera i MC-ja, pakao nastao kad se umešala ZORICA MARKOVIĆ! (VIDEO)

– Koga štitiš?! Koga štitiš!? - ponavljala je Zorica Lazaru i time mu jasno dala do znanja da mu zamera zbog toga što se potura da brani Staniju

Objavljeno: 07:42h

Sinoć je obezbeđenje Zadruge 2 moralo da reaguje i da razdvaja Lazara Jeremića i MC Damira. Fudbaler je hteo da zaštiti Staniju Dobrojević, sa kojom se Damiro prethodno svađao, i ljudi iz obezbeđenja su Jeremića izveli napolje.

Takvo njegovo ponašanje najmanje se dopao folk pevačici Zorici Marković, koja ga je ščepala za vilicu i uputila mu je čak i neke psovke.

– Koga štitiš?! Koga štitiš!? - ponavljala je Zorica Lazaru i time mu jasno dala do znanja da mu zamera zbog toga što se potura da brani Staniju.

Pevačicu je po svemu sudeći ova situacija podsetila na dve sezone "Farme" u kojima je Stanija imala zaštitnike među muškarcima, pa Zorica ne želi da Dobrojevićevoj u ovoj sezoni to bude njen prijatelj Lazar.

– Stanija, daj bre! Ne ponavljaj priču, molim te! - rekla je Zorica Dobrojevićoj koja je krenula da smiri Lazara.

– Hej, hej, to nije tvoja uloga - govorila je Stanija Lazaru dok ga je nekoliko minuta kasnije smirivala u radionici.

Pogledajte:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.