LUNA MIS ZADRUGE, POBEDILA STANIJU! Pravi SKANDAL se desio za ovom takmičenju, a palo i IZBACIVANJE! (FOTO)
Foto: RTV Pink printscreen

zadruga 2

LUNA MIS ZADRUGE, POBEDILA STANIJU! Pravi SKANDAL se desio za ovom takmičenju, a palo i IZBACIVANJE! (FOTO)

Noćas su iz daljeg takmičenja eliminisani Nikola Bogdanović Kole i Mirela Barundžić

Objavljeno: 07:55h

Sinoć je u "Zadruzi" održan izbor za misicu i mistera druge sezone ovog rijalitija. Devojke su šetale pistom u haljinama i u kupaćim kostimima, a i muškarci su se pokazali kao manekeni dok su šetali i potpuno obučeni, a potom i razgolićeni, odnosno u kupaćim gaćama ili šortsevima.

Na kraju, žiri u kojem su bili Lepi Mića, Zorica Marković, Zlata Đurković, Snežana Ilić, Rade i Rada Vasić, Mirko Gavrić, Cobe, Nemanja Tošić, Marija Kulić i Suzana Perović su presudili ko su pobednici ovog izbora za lepoticu i lepotana "Zadruge".

Zorica Marković je sabirala glasove za muškarce, a Lepi Mića za žene. Kod muškaraca, drugi pratilac je bio Lazar Jeremić, prvi pratilac Đuro, a mister David Dragojević.

Međutim, greška se da li slučajna ili namerna, dogodila kod proglašenja devojaka. Mića je naveo da je druga pratilja Stanija Dobrojević, prva Luna Đogani, a misica Mina Vrbaški. Mića nije dobro sračunao poene jer je po njima Luna zaslužila pobedu, a ne Mina. Na proglašenju, Mini je stavljena kruna za misicu, a Davidu za mistera.

Nakon brojnih reakcija fanova, nešto kasnije, Veliki Šef je poslao pismo u kojem je obavestio zadrugare da glasovi za misice nisu dobro sračunati i da je pobednica zapravo Luna, a ne Mina.

foto: RTV Pink printscreen

– Dragi zadrugari, Veliki šef je ponovo sabrao glasove žirija, moramo da vas obavestimo da je laskavu titulu mis Zadruge ponela Luna, a ne Mina. Žiri koji je davao glasove ih nije dobro sabrao. Veliki šef čestita Davidu mistera Zadruge, takođe čestitamo Vladi i Luni koga su gledaoci proglasili za mis i mistera pa je došlo do greške - naveo je Veliki šef u pismu.

Luna kada je saznala da je kod žirija imala najviše glasova, poželela je da kruna za misicu ipak ostane na glavi Mine Vrbaški.

– Ja bih volela da nagrada ostane Mini, vidim da je mnogo tužna i da plače i da su joj dva najbolja prijatelja otišla iz Zadruge - rekla je Luna.

foto: RTV Pink printscreen

Da podsetimo, i gledaoci su putem mreže "Facebook" glasali. Tamo je pobedu takođe odnela Luna, dok je kod muškaraca pobedio Vladimir Tomović.

Osim odluke o misici i misteru, pomenuti sastav žirija je večeras odlučio i ko će napustiti "Zadrugu" jer su oni koji su imali najmanje glasova izbačeni iz rijalitija, što je bio šok za sve. Noćas su iz daljeg takmičenja eliminisani Nikola Bogdanović Kole i Mirela Barundžić.

Večeras će aktuelni vođa Olja Bajrami izabraniti svog novog potrčka jer je Mirela, koja je noćas izbačena, bila jedan od njenih potrčaka.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.