OPET JE NAPALI ZBOG HIGIJENE: Ovaj put im Luna BRUTALNO odbrusila, pa usledio SKANDAL!  (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen Dailymotion

održala im lekciju!

OPET JE NAPALI ZBOG HIGIJENE: Ovaj put im Luna BRUTALNO odbrusila, pa usledio SKANDAL! (FOTO) (VIDEO)

Dok je trajao sastanak došlo je do svađe

Objavljeno: 09:51h

Za vreme sastanaka, kada je novi vođa Olja Bajrami delila budžet, došlo je do velike svađe. Pošto nije imenom i prezimenom naglasila kome koliko daje, Luna Đogani ju je opomenula i usput održala kratku lekciju svim novim ukućanima "Zadruge".

- Kao neko ko je bio u prvoj "Zadruzi", mogu da kažem da mi je mnogo smešno kad vas gledam kako se trudite svi da se družimo i da budemo kao jedan čopor. To sam i ja radila kad sam tek ušla, a onda nedelju dana pred kraj nisam imala sa kim kafu da popijem. Muka mi je od svega toga... Drugo, što se budžeta tiče, ja se nikad ne bunim ako ne dobijem najveći budžet, htela sam samo da opomenem vođu da mora da naglasi kome koliko daje, jer je to pravilo od ranije. Ako ne kaže imenom i prezimenom, vraćaju se pare i dele se ponovo - započela je priču Luna i dodala...

Luna Đogani
Luna Đogani foto: preentscreen/ youtube/

- I još bih dodala to da molim ukućane koji se ujutru kupaju po sat vremena, povedu računa o ostalima, jer svi imamo potrebe koje moramo da obavimo čim ustanemo, ja sam jedva izdržala jutros dok sam došla na red - ispričala je Đoganijeva, na šta joj je Brendon dobacio:

- Ti se i onako retko kupaš - ova prozivka iznervirala je blogerku, te mu je samo ironično dobacila:

- Jeste Brendone, ja se retko kupam - završila je ona i otišla od stola. Za to vreme nastala je svađa u kuhinji.

Brendon
Brendon foto: preentscreen/youtube

Nadežda Biljić isprovocirala je Lepog Miću, za kog znamo svi da lako plane, te je počeo da lomi posuđe kojeg i onako imaju manje nego što im je potrebno. Njemu se pridružila i Nadežda, koja nije htela da popusti u svađi.

- Nemoj meni te fore, Mićo... Evo lomim i ja, i? Šta ćemo sad?!

U svađu se umešala i Zorica Marković koja je napala Biljićevu zašto sve psuje i zašto se zamera bez razloga.

- Što ti nas sve nabijaš na ku*ac? I ti nama ideš na ku*ac, ne možeš da se probudiš u 12 i da se ideš kućom. Ako ti ja idem na ku*ac, onda zaboravi na mene. Ženo, izađi napolje, popij kafu, popij lekiće - rekla je, a pevačica je dodala:

- Svi mi idete na ku*ac, ja vama ne smetam. Samo sam rekla da kuhinja liči na haos. Perem je svaki dan, ne mogu više. Uvek samo ja perem, nek uzme malo i neko drugo - drčno je dodala Nadežda, a Zorica je napustila prostoriju kako ne bi došlo do daljeg konflikta.

Bonus video

LUNA PATI ZA SLOBOM, A LAZAR KORISTI PRILIKU: Biće lakše ako nađeš drugog! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.