OVE NEDELJE ĆE ONA ODLUČIVATI O SUDBINAMA ZADRUGARA: Izabran novi vođa, a ova zadrugarka se boji da će biti potrčko!
Foto: printscreen

polaskana

OVE NEDELJE ĆE ONA ODLUČIVATI O SUDBINAMA ZADRUGARA: Izabran novi vođa, a ova zadrugarka se boji da će biti potrčko!

Zerina je odmah potražila savet od prošlonedeljnog vođe, Lepog Miće

Objavljeno: 13:25h

"Zadrugu 2" sinoć je napustio frizer Stefan Ašanin. Naime, on i Darija Stević bili su u trci ko će napustiti imanje. Kada su se sabrali glasovi publike, jasno je bilo da će Stefan biti taj koji će napustiti Belu kuću.

foto: printscreen

Kako pravila nalažu, izbačeni učesnik ostavlja pismo za zadrugare u kom im saopštava koga je izabrao da u narednij nedelji bude Vođa. Pošto je Stefan Ašanin ispao, on je odlučio da to bude Olja Bajrami.

Olji je i te kako prijalo što ja ona izabrana, a onda je od Lepog Miće, koji je bio prošlonedeljni vođa zatražila par saveta kako da obavlja ovu funciju:

- Pozdravljam Stefana, hvala mu puno, nadam se da ću uspeti da ispunim sve zadatke. Šporet nam ne radi 24 sata, frižider nam se pokvario. Želim to da prenesem i da vidimo kako to da rešimo svi zajedno. Ovo radim prvi put, volela bih da mi omijena osoba ostane Lepi Mića, treba mi neko od koga nešto mogu da naučim, rekla je zadrugarka i tražila uputstva od Miće.

Olja i Lepi Mića
Olja i Lepi Mića foto: Printscreen

- Kada budeš delila pare nemoj da padaš pod uticaj. Ti imaš prava da daš kome hoćeš, sa kim si dobra daješ najveće, non-stop to prati. Kada se pismo čita čekaj samo dva minuta, objasnio joj je Mića.

Zerina Hećo je u razgovoru sa svojim dečkom Banetom Čolakom rekla da je sigurna u to da će jedno od potrčka biti upravo ona.

A na koga će izbor pasti ostaje nam da vidimo.

Bonus video:

KO JE U PRAVU, DARIJA ILI TOMA? Zadrugarkin dečko javno ušao u poruke IZ NJENOG TELEFONA i rešio misteriju!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.