SVIĐA MU SE LUNA, ALI NE ŽELI NIŠTA S NJOM JER I DALJE VOLI SLOBU: Najveći zavodnik u Zadruzi se požalio Staniji! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ispovest

SVIĐA MU SE LUNA, ALI NE ŽELI NIŠTA S NJOM JER I DALJE VOLI SLOBU: Najveći zavodnik u Zadruzi se požalio Staniji! (VIDEO)

Stanija je dala Vladimiru zeleno svetlo što se tiče Lune

Objavljeno:

Vladimir Tomović i Stanija Dobrojević, sinoć su bili sami u dvorištu i pričali. A onda je zadrugar rešio da ispriča Staniji sve šta mu je na duši.

- Nisam zavodnik. Ja nisam ovde najlepši, nisam došao ovde da zavodim. Ja ne želim tu priču. Mislim da sam mnogo inteligentniji, nego da napravim neku fejk priču.

Stanija je odmah podelila mišljenje sa Vladimirom:

- I ja mislim da si inteligentan.

foto: Printscreen

- Oni ovde sad očekuju da ja za tebe kažem "Volim je" - požalio se Staniji, dok je ona već prsnula u smeh, a on je nastavio:

- A postoji drugi problem, postoji Luna. Ona je meni prišla tri puta sinoć, mi smo razgovarali, htela je sve da zna šta sam ja rekao. Devojka je stvarno dobra, ona želi da se druži s tobom. Ne treba mi ova priča uopšte.

- Ti i ja smo drugovi, meni može samo da se približi onaj ko se postavi kao drug.

Stanija i Vladimir su se zbližili
Stanija i Vladimir su se zbližili foto: Printscreen

A što se tiče Lune, posavetovala ga je zadrugarka:

- Ako se ti dopadaš Luni, i ako tu bilo šta bude, ti imaš pun blagoslov sa moje strane.

- Ne dopadam joj se. Ona voli Slobu, ona spava u njegovoj majici. Da ja nju zagrlim, a ona u njegovoj majici. Ne može tu ničeg da bude! Tačka, ne može jer neće - govorio je Tomoviić.

Detaljnije u video-snimku:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.