POSTROJILA IH: Dorotea pozvala Tomu i Adama, pa im postavila ŽESTOKO PITANJE (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube

ZAHUKTAVA SE

POSTROJILA IH: Dorotea pozvala Tomu i Adama, pa im postavila ŽESTOKO PITANJE (VIDEO)

Naime, maneken Tomislav Panić je konstatovao da Dorotea ne simpatiše Mrijanu Zonjić iz razloga što je ona zagrlila Adama

Objavljeno:

Dorotea Jovanović i Adam Đogani sklopili su prijateljstvo odmah po ulasku u Zadrugu, a većina zadrugara je posumnjala da se među njima već rodila velika ljubav. Iako je ukućanka to više puta negirala, svi su počeli da stvaraju iluzuje o Doroteinoj ljubomori koju je počela da oseća prema pojedinim cimerkama.

Naime, maneken Tomislav Panić je konstatovao da Dorotea ne simpatiše Marijanu Zonjić iz razloga što je ona zagrlila Adama. Jovanovićevoj je to zasmetalo, naročito pošto je i Đogani dao sebi za pravo da je isto to upita.

Dorotea ih je pozvala obojicu kako bi razrešili situaciju.

- Rekao si da sam ljubomorna na Marijanu. I onda je došao Adam i rekao to isto.

- Zbog čega si to konstatovao? - pitala je Dorotea misleći da ga je Toma podstakao na takvo razmišljanje.

- Ja sam tebi rekao da sam ja to video - rekao je Toma.

- Ja sam samo mislio da imaš nešto protiv nje. Bilo mi je čudno - rekao je Adam.

Dorote, Adam i Toma
Dorote, Adam i Toma foto: Printscreen/youtube

- Ja sam iz konteksta shvatio to, jer gde god da je Adam ti ga zoveš i to mi je prošlo kroz glavu. Ali, ja sam te iskreno pitao - dodao je Toma.

- Vi ste sami skontali po tome što sam te ja zvala. Jasno mi je da ste tako skontali. Htela sam da budem sigurna da je moja pretpostavka tačna, ali nije i drago mi je što nisi kriv - rekla je Jovanovićeva Tomislavu.

Čim su doneli zaključak da je to samo pretpostavka pomenute Marijane, Toma se ponovo osvrnuo da priču o njemu i Dariji Stević.

- Nemojte da se svađate, ja to ne želim. Ja jedva čekam da izbace snimak šta sam pričao sa njom. Rasturio sam je i uhvatio u potpunim lažima. Ova Darija je sve uradila u dogovoru sa nekom novinarkom. Iskoristila je Dariju da napravi priču za sebe, a ona će sad da ispašta. Obećao sam joj da ću psihički da je urnišem - bio je odlučan Toma.

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.