IMA SNIMAK KOJI ĆE PROMENITI SVE! Mirko Gavrić tvrdi da zna nešto ŠOKANTNO o Kiji i Slobi!
Foto: preentscren

manipuliše ili?

IMA SNIMAK KOJI ĆE PROMENITI SVE! Mirko Gavrić tvrdi da zna nešto ŠOKANTNO o Kiji i Slobi!

Mirko Gavrić šokirao javnost otkrićem da je između Kristine i Slobe postojao dogovor

Objavljeno: 20:25h

Mirko Gavrić šokirao je otkićem da je između Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića pre prve sezone rijalitija postojao dogovor, te da ga on ima jer su ga skovali u njegovom stanu koji je zvučno i video osiguran.

Međitim, gledano sa pravne strane, nikome nije dozvoljeno da prisluškuje ili snima razgovor, odnosno čini fotografski, filmski, video ili drugi snimak nekog lica bez njegovog znanja ili pristanka. Emitovanje ovakvog video snimka se kažnjava novčano ili zatvorskom kaznom u trajanju do dve godine.

Kija i Sloba
Kija i Sloba foto: Filip Plavčić

"Cela priča između Slobe i Kristine je dogovorena. Trebalo je da posavetujem Slobu kako da se ponaša u rijalitiju, da ne ćuti i da se izbori za svoje mesto. Veče pre nego što je Sloba ušao u rijaliti, Radanović i Kija su bili kod mene u stanu, sa mojim kumovima, ima video zapis tog razgovora", započeo je Mirko Gavrić, pa nastavio: "Kija je Slobi rekla da se ne ponaša kao oženjen, te da će mu oprostiti sve, sem ako se zaljubi. Da će joj biti okej ako mu priđe neka devojka", rekao je Gavrić.

"Celu priču sam saznala kad sam izašla bila iz rijalitija", ponavljala je Luna.

Upitana o istinitosti ove tvrdnje, Kija je sve kratko demantovala, ističući da neće dalje komentarisati one koji žele popularnost preko njenog imena. Pevač je, sa druge strane, bio malo opširniji:

"Glupost je da sam se bilo s kim dogovorio. Sve se desilo spontano i iskreno. Zaljubio sam se u Lunu i sve je bilo stvarno. Nikakva nameštaljka. Šokiran sam navodima Mirka Gavrića i tvrdim da su u pitanju laži i da nisam imao nikakav dogovor sa Kristinom. Da jesam danas ne bismo imali nikakav problem", rekao je za Pink Sloba.

Luna, Sloba i Kija
Luna, Sloba i Kija foto: preentscren

Podsetimo, Mirko je odbio da omogući emitovanje audio zapisa koji navodno poseduje, a na kom se čuje ceo razgovor na osnovu kog tvrdi da su Kija i Sloba iscenirali priču vezanu za prvu sezonu "Zadruge". Gavrić je, kako se navodi, prvobitno tražio pozamašnu svotu novca za ovaj audio zapis, pa je kasnije istakao da će ga pustiti u javnost nakon svog izlaska iz tekuće sezone.

Bonus video

DARIJA OTVORILA DUŠU O NAJBOLNIJOJ TEMI: Sestra joj je UMRLA, a ovako je izlečila veliku TUGU! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs / Puls.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.