SLOBA IMA TELEĆU FACU, ALI JE PAMETNIJI OD KIJE I LUNE ZAJEDNO: Miljana otkrila šta zaista misli o Slobi!
Foto: Printscreen

isrena

SLOBA IMA TELEĆU FACU, ALI JE PAMETNIJI OD KIJE I LUNE ZAJEDNO: Miljana otkrila šta zaista misli o Slobi!

On je jako inteligentan

Objavljeno: 16:07h

Miljana Kulić i Mirko Gavrić igrali su igri u kojoj treba da odaberu rijaliti igrača na ili ili.

Mirko Gavrić je Miljani rekao da izabere njega ili Slobu Radanovića, i da obrazloži zbog čega je izabrala jednog od njih.

foto: Printscreen

Miljana je odmah počela da priča o njenom i Slobinom odnosu. Izabrala je Slobu:

- Sloba Radanović, jer je uvek bio u stanju da podeli sa mnom parče hleba. Ima i on svojih mana. - govorila je Nišlijka, ali se brzo predomislila:

-Ustvari lažem te bre, ti! Sloba me nije ispoštovao, rekao je da će da peva povodom Željkovog, slagao me je, nije došao. Pa je rekao da će doći sledeći, nije došao. Onda kad sam ga zvala za krštenje, da peva i da mu platim, nije došao. Nije mi odgovarao na poruke. Nije se javio. Ja sam bila čovek prema njemu.

foto: Printscreen/ Adriamedia TV

U jednom trenutku Gavriću je bilo neprijatno što je terao da poredi njih dvojicu. Ali Miljani nije bio problem, te je nastavila:

Teleća faca, uopste nije naivan, ko misli da je telence, priglup, uopšte nije glup, on je jako inteligentan. Čak je možda i inteligentniji on Lune i Kije zajedno, iako Kiju smatram jako inteligentnom.

Bonus video:

ČOLAK PRIČAO ZADRUGARIMA SA KIM JE SVE BIO, A ONDA POMENUO MARIJU ANU: Kada je to čula, pevačica se obratila javnosti SUROVOM porukom! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.