MENI TREBA NEKO GRUB I UOBRAŽEN! Miljana nazvala Čolaka PAPUČAROM, pa opisala idealnog muškarca! (FOTO)
Foto: preentscreen/ youtube/

šta je sa mozgom?

MENI TREBA NEKO GRUB I UOBRAŽEN! Miljana nazvala Čolaka PAPUČAROM, pa opisala idealnog muškarca! (FOTO)

Miljana Kulić je poznata po tome kako nema dlake na jeziku

Objavljeno:

Luna Đogani i Miljana Kulić u Beloj kući su se odvojile kako bi porazgovarale ali je u tom trenutku naišao Bane Čolak sa Luninim bratom Adamom Đoganijem i Miljana mu je odbrusila da je "papučar".

"Ja ne znam šta hoću, ja ne znam da li bih pored sebe volela da imam muškarca koji će mi ovako nositi neseser, koji će biti papučar, koji će mi posvećivati pažnju. Svaka čast Bane tebi, ili mi treba neko ko će biti grub prema meni, prepotentan, uobražen, mene to privlači. Svaka čast, blago ženi koja nađe takvog", poručuje Miljana.

Zadrugari
Zadrugari foto: preentscreen

"Vi znate kakav sam ja prema vama, vi ste mi drugarice, kakav sam prema njoj (Subotićevoj), ja nju ovako držim", objasnio je Bane kako se ponaša prema svojoj devojci.

Potom je Luna iskoristila tu priliku te je se prisetila svoje bivše ljubavi Sobe Radanovića i rekla sledeće: "Ja sam baš volela zbog toga Slobu, kada sam bila bolesna tuširao me hranio oblačio, kao bebu. A sada ga ne volim tako, volim ga kao prošlost".

Miljana i Luna
Miljana i Luna foto: preentscreen

A onda se Miljana nadovezala i rekla Luni u šali: "Kada se setim tebe, plače mi se", ali joj naravno Đoganijeva ovo nije zamerila.

Bonus video

ZERINA HEĆO ZABORAVILA NA KAMERE: Kada se sagela svi su se zapitali da li nosi GAĆICE, sevnula je zadnjica! (VIDEO 18+)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.