ZORICA MARKOVIĆ I MIRKO GAVRIĆ IMALI SU ŽESTOK SUKOB PRE ZADRUGE: Sada su raspravili o svemu i zakopali ratne sekire! Koliko će to da traje? (VIDEO)
Foto: printscreen

PALO POMIRENJE

ZORICA MARKOVIĆ I MIRKO GAVRIĆ IMALI SU ŽESTOK SUKOB PRE ZADRUGE: Sada su raspravili o svemu i zakopali ratne sekire! Koliko će to da traje? (VIDEO)

Prozivali su se preko društvenih mreža

Objavljeno: 14:43h

Zorica Marković i Mirko Gavrić, nisu bili u najboljim odnosima pre ulaska u Zadrugu. Međutim, sada su rešili da stvari izvedu na čitsac.

Naime, oni su se prozivali preko društvenih mreža, a onda su rešili da porazgovaraju o svom sukobu.

foto: printscreen

- Mene je život naučio da pomognem i da posle dobijem packu u glavu. Ja odlično razumem kakva je ovo priča jer sam učestvovao u njenom stvaranju", rekao je Mirko, dok je Zorica odgovorila:

- Ti u celoj priči uopšte nisi bio bitan. Pet, šest meseci su te svi spominjali. Oni su te vrteli ovde. Pitala sam ih zašto pominju čoveka toliko", iznervirano je rekla Zorica.

- Svi su očekivali da ću medijski da reagujem i da pomognem da cela ta priča uspe....O meni se priča, ja sam nemoćan, vi ste svi na najmoćnijem mediju 24 sata i spominje se moje ime. Nije trebalo da budeš u toj vreći zato što me znaš", poručio je Gavrić.

Bonus video:

LEPI MIĆA SE KAO GAZDA OBRATIO ZADRUGARIMA: Stari rijaliti igrač uputio mudre reči svojim kolegama!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.