CRNOGORAC U ZADRUZI NIJE TAKO DOBAR KAO ŠTO MISLITE! Napadao decu iz Hrvatske i pretio: Sve ću vas POBITI!
Foto: preentscreen/

bio osuđivan

CRNOGORAC U ZADRUZI NIJE TAKO DOBAR KAO ŠTO MISLITE! Napadao decu iz Hrvatske i pretio: Sve ću vas POBITI!

Vladimir Tomović odmah na početku Zadruge skrenuo je pažnju na sebe i to u nekoliko navrata

Objavljeno:

Učesnik Zadruge Vladimir Tomović pravosnažno je osuđen na šest meseci zatvora, uslovno na dve godine, zbog izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i pretnji smrću.

Vladimir Tomović odmah na početku Zadruge skrenuo je pažnju na sebe i to u nekoliko navrata. Prvo je u studiju počeo da napada Baneta Čolaka i njegovu devojku Zerinu, da bi nešto kasnije nakon napada Marka Levijatan na Mirka Gavrića bio najglasniji i želeo sukob sa diskvalifikovanim učesnikom.

Vladimir je odmah bacio oko i na mladu Minu Vrbaški, a s obzirom da se nekada zabavljao sa Sorajom nije strano da želi da napravi još jedan "trio".

Međutim, mnogi su zaboravili da je Vladimir pre 2 godine dobio uslovnu kaznu od dve godine zbog napada na decu iz Hrvatske. Da, bukvalno decu!

On je kako je utvrđeno na sudu bez ikakvog povoda napao decu iz Hrvatske, koja su kao članovi izviđačke sekcije tokom 2012. bila u njegovom rodnom gradu Baru.

Vladimir Tomović
Vladimir Tomović foto: preentscreen

"Viši sud je nesumnjivo utvrdio sve činjenice, Tomović je s umišljajem, ugrožavanjem sigurnosti, javno podsticao na mržnju prema izviđačima hrvatske nacionalnosti, koji su boravili u Baru na Petoj smotri izviđača. Tomović se vozilom zaustavio pored hrvatskih izviđača i povišenim tonom im se obratio da neće da vidi hrvatsku zastavu u svom gradu i da je sklone, nakon čega je vođa izviđača uzela zastavu i zmotala je.

Potom je okrivljeni izašao iz vozila i uzeo hrvatsko obeležje, seo u vozilo i preteći poručio. Pre ste ratovali s nama a sad ste došli da vijotire zastavama, nemojte da vidnim više nijednu hrvatsku zastavu sve ću vas pobiti", navodi se u presudi Apelacionog suda.

Bonus video

POKAZAO SNALAŽLJIVOST! JEDNIM POTEZOM IZNENADIO SVE TAKMIČARE: Vladimir se odlučio na neverovatan podvig, kad su ga videli svi su pritrčali da pomognu! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.