NOVA ZADRUGARKA PROGOVORILA O VEZI SA ACOM LUKASOM: Roditelji su mi branili da budem s njim! Šta će ti taj narkoman?! On je mislio da sam Ana Sević u krevetu!
Foto: Instagram/Damir Dervišagić

otkrila detalje

NOVA ZADRUGARKA PROGOVORILA O VEZI SA ACOM LUKASOM: Roditelji su mi branili da budem s njim! Šta će ti taj narkoman?! On je mislio da sam Ana Sević u krevetu!

Sa Acom nikada nisam pričala o drogi, nismo je nikad koristili, ali stalno smo pili alkohol

Objavljeno:

Nova učesnica Zadruge 2 Marijana Zonjić tvrdi da sa Acom Lukasom jeste bila u vezi, ali da sa njegovim sinom Lazarom Vuksanovićem samo druži.

- Acinog sina nisam upoznala, sa njim sam se samo dopisivala, i dok sam bila sa Acom, njega smo zvali na vudeo-poziv. Aca se naljutio na mene kada se u medijima pojavila ta priča o Lazaru, ali proći će ga. Lukasa sam upoznala u Podgorici na svirci, htela sam da se fotografišem sa njim i tako je sve počelo. Bilo je to pre nekoliko meseci. Kada smo bili zajedno, često mi je pričao o bivšoj ženi Sonji. Ne bih da ulazim u detalje, ali nije pričao ništa pozitivno, on o njoj nema lepo mišljenje, a pošto mene njegova žena ne zanima, neću je ni spominjati u rijalitiju. Aca mi je pričao sa kim je sve bio sa estrade, spomenuo je i Anu Sević. Rekao mi je da ga podsećam na nju i po građi i u krevetu.

Marijana Zonjić
Marijana Zonjićfoto: Printscreen

Jednom mi je platio kartu za Podgoricu i tako je moj tata saznao za nas. Roditelji su bili besni, govorili su mi:

- Šta će ti taj narkoman, jesi li ti normalna, šta će ti to u životu?!

- Aca i ja smo se viđali u javnosti, nismo se nikad krili, svuda smo išli i bili smo često kod njega u stanu. Ma on je prešarmantan! - kaže Marijana, i dodaje:

- Sa Acom nikada nisam pričala o drogi, nismo je nikad koristili, ali stalno smo pili alkohol. Meni droga ne treba, luda sam i bez toga.

Marijana je svojevremeno bila i pevačica grupe Fanki Dži, pa dobro poznaje Lunu.

-Radila sam svirke u Makedoniji sa Gagijem i o njemu imam samo lepe reči jer je pozitivan čovek. Anabela je bila uz mene, rekla je Gagiju da joj je drago što je našao pevačicu i da sam lepa i zgodna, pa ću i ja sada sa Lunom biti super jer smatram da je dobra devojka kao i njen otac. - završava Marijana.

Bonus video:

LEPI MIĆA SE KAO GAZDA OBRATIO ZADRUGARIMA: Stari rijaliti igrač uputio mudre reči svojim kolegama!

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.