MISLILI STE DA ZADRUGA 2 POČINJE VEČERAS TAČNO U 21h?! Satnica je ipak malo pomerena i veoma je čudna! (FOTO)
Foto: Promo

DA LI STE SPREMNI?

MISLILI STE DA ZADRUGA 2 POČINJE VEČERAS TAČNO U 21h?! Satnica je ipak malo pomerena i veoma je čudna! (FOTO)

Dan pred početak takmičenja Šimanovce je nadletao i helikopter, koji je najavljen kao deo spektakla

Objavljeno:

Zadruga 2 počinje večeras, a sve najnovije vesti o budućim učesnicima kao i novoizgrađenom gradu čitajte na portalu Espreso.co.rs!

Željko Mitrović najavljuje rijaliti kakav gledaoci još nisu videli na ovim prostorima i koji počinje večeras, u četvrtak 6. septembra, te se poslednje pripreme u kompleksu u Šimanovcima privode kraju. Dan pred početak takmičenja Šimanovce je nadletao i helikopter, koji je najavljen kao deo spektakla. Zasad se krije zbog čega će helikopter sleteti, ali kažu da za to postoji "veoma bitan razlog".

Palata Milenija i morski zaliv
Palata Milenija i morski zaliv foto: Promo

Nakon što je završena izgradnja najlepše građevine u ovom delu Evrope, palate Milenije, Željko Mitrović otkrio je u kompleksu Zadruge statuu čuvenog firentinskog bankara i mecene, Kozima Medičija.

Na samom projektu bilo je angažovano više od hiljadu i po ljudi, koju su izgradnju Zadruge završili u rekordnom roku, ali iako su svi mislili da dugo očekivani rijaliti počinje večeras u 21 čas, ta satnica je pomerena!

Zadruga ne počinje tačno u 21h
Zadruga ne počinje tačno u 21h foto: Printscreen

U programskoj šemi navedeno je da "Zadruga Useljenje" startuje u 20.54, a zašto je određen baš ovaj neobičan termin - nije nam poznato. Naravno, poznajući Željka Mitrovića veoma je moguće da je u pitanju neka simbolika ili smicalica produkcijskog tima.

Bonus video

KONTROVERZNI UČESNICI, STARLETE I FOLK ZVEZDE: Zadrugari stižu u karantin! Očekujte NEOČEKIVANO, ovi takmičari imaju SKRIVENE NAMERE!

<

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.