FILIP JE STANIJU SMUVAO NA FARMI: Veza im je bila turbulentna i nije potrajala! Posle raskida se povukao iz javnosti, a sada se potpuno promenio i nećete verovati čime se bavi! (FOTO)
Foto: Printskrin /Pink

NEKAD I SAD

FILIP JE STANIJU SMUVAO NA FARMI: Veza im je bila turbulentna i nije potrajala! Posle raskida se povukao iz javnosti, a sada se potpuno promenio i nećete verovati čime se bavi! (FOTO)

Sve je bio idealno dok su boravili u kući, ali kako malo koja rijaltii ljubav opstane, tako je bilo i sa ovom

Objavljeno:

Prvo je bio maneken, a potom postao popularan po učešću u rijaliti programu Farma 4. Javnost je danima pratila šta se dešava u ljubavnom životu između starlete Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića.

Njihova veza nije potrajala
Njihova veza nije potrajala foto: Printscreen Youtube

Nakon nekoliko meseci boravka u izolaciji Stanija Dobrojević i Filip Panajotović uplovili su u ljubavnu vezu, koja je bila propraćena brojnim skandalima. Oni su tokom boravka na Farmi pred kamerama otvoreno i bez blama razmenjivali nežnosti i vodili ljubav.

Filip se nakon rijalitija povukao iz javnosti
Filip se nakon rijalitija povukao iz javnosti foto: Facebook

Sve je bio idealno dok su boravili u kući, ali kako malo koja rijaltii ljubav opstane, tako je bilo i sa ovom. Posle Farme zabavljali su se još nekoliko meseci i prekinuli ljubav koja je ukupno trajala pola godine.

Sada je u vezi s devojkom koja je nepoznata javnosti
Sada je u vezi s devojkom koja je nepoznata javnosti foto: Facebook

Stanija je potom nastavila da se bavi javnim poslom, dok Filip više nije hteo da bude na naslovnim stranama. Posvetio se obrazovanju i završio fakultet, a prošle godine je završio i master studije marketinga i trgovine.

Postao je biznismen
Postao je biznismen foto: Facebook

Znanje je iskoristio kako bi ga pretočio u privatni biznis i otvorio fabriku za proizvodnju čokoladnog krema i slatkiša. Ljubav sa Stanijom brzo je zaboravio i uplovio u ljubavnu vezu sa devojkom koja je javnosti nepoznata.

Bonus video

KONTROVERZNI UČESNICI, STARLETE I FOLK ZVEZDE! Zadrugari stižu u karantin! Bane i Zerina sami protiv svih: Unutra nam niko nije prijatelj!

<

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.