BRUTALNE OPTUŽBE NA RAČUN NOVOG ZADRUGARA MIRKA GAVRIĆA! Seksualno je zlostavljao učesnika PINKOVIH ZVEZDA, ići će u ZATVOR!
Foto: Printscreen

nije naivno

BRUTALNE OPTUŽBE NA RAČUN NOVOG ZADRUGARA MIRKA GAVRIĆA! Seksualno je zlostavljao učesnika PINKOVIH ZVEZDA, ići će u ZATVOR!

Druga sezona rijaliti šoua "Zadruga" počinje sutra, a verujemo da ćemo već u prvoj nedelji imati ozbiljne verbalne sukobe, s obzirom na to šta su zadrugari u spoljnom svetu izjavljivali jedno o drugom

Objavljeno:

Zorica Marković u najnovijem intervjuu otkrila je šta je čula o budućem cimeru iz "Zadruge" Mirku Gavriću.

Ono što je izjavila, nimalo nije naivno:

- Ceo grad bruji o njegovom seksualnom opredeljenju. Čak sam čula navodne priče da se o tome govorilo i na njegovom rođendanu dok je bio sa tadašnjom verenicom, a sada ženom. Pričalo se da mu je ona samo paravan. Ali to nikada nisam pričala javno. Nemam ništa protiv gej populacije, imam mnogo prijatelja koji su naklonjeni istom polu. Nije problem kog si opredeljenja, problem je kad si pe*er u duši - rekla je Zorica za "Hit Informer".

Nije ga štedela nimalo
Nije ga štedela nimalofoto: Printscreen Youtube

I tu se Zorica nije zaustavila, naime ona je progovorila o tome da je Gavrić seksualno uznemiravao učesnika "Pinkovih zvezda":

Rat
Ratfoto: Printscreen Youtube

- Javio mi se momak kojeg je Gavrić seksualno uznemiravao na snimanju "Pinkovih zvezda" i terao na te stvari. On ima celu prepisku s njim, koju će mi dati i to ću priložiti kao dokaz na sudu. Sav honorar koji Mirko bude zaradio u "Zadruzi" moraće da mi isplati kada ga budem dobila na sudu. Uništiću ga ako nastavi da mi pominje decu, spremna sam i u zatvor - rekla je ona.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.