BRAT JOJ SE UBIO, ODRASLA JE BEZ OCA: Starleta koja ulazi u ZADRUGU 2 rasplakaće Srbiju svojom sudbinom! (FOTO)
Foto: Promo

PROGOVORILA

BRAT JOJ SE UBIO, ODRASLA JE BEZ OCA: Starleta koja ulazi u ZADRUGU 2 rasplakaće Srbiju svojom sudbinom! (FOTO)

Ovoga puta, atraktivna Sarajka je odlučila da promeni rijaliti, te će zakucati na vrata Zadruge 2

Objavljeno: 09:57h

Od prvog dana kada je ušla u rijaliti "Parovi", Bosanka Zerina Hećo nije prestajala da intrigira javnost - što pričama iz privatnog života, što odnosima sa ostalim ukućanima.

Da zarati sa Dalilom Mujić joj je trebalo samo nekoliko minuta, ubrzo je našla i momka u vili, imala je vrele akcije sa Nikolom Lakićem, a njen dečko Mate se neretko uključuje iz stvarnog sveta i unosi pometnju među takmičarima.

Ovoga puta, atraktivna Sarajka je odlučila da promeni rijaliti, te će zakucati na vrata Zadruge 2, jednog od najpopularnijnijih rijaltiija u Evropi.

Zerina je jednom, strašnom pričom iz privatnog života šokirala publiku - dramom koja se završila samoubistvom. Ona je smogla snage da progovori o tragediji koja je potresla njenu porodicu, još jednoj u nizu.

Zerina Hećo
Zerina Hećo foto: Printscreen Youtube

- Nisam do sada spominjala mog polubrata Dina sa tatine strane. On nije živ više, upoznala sam ga tek sa 13 godina. Posle par godina on se ubio. Nije ni znao da mu je otac poginuo. Jako smo bili bliski i jako smo ličili i fizički i psihički. Znala sam šta se desilo, lečio se od droge - rekla je Hećo.

Da podsetimo, Zerina je i ranije pričala o svom teškom detinjstvu bez oca i kako je njena majka teško podnela smrt muža i kako se borila kroz život za nju. Ona je tada otvorila dušu svojim drugarima iz vile "Parova", te im je iskreno rekla da je njena majka radila za njih dve i da se iz tog razloga nije više udavala. Otac joj je poginuo u ratu, a očigledno je da je Zerina preživela jako teške trenutke, ali je naglasila da ju je sve to učinilo jačom.

Bonus video

SVAKOG PONEDELJKA RIJALITI DODATAK: Prvi saznajte sve tajne o učesnicima nove sezone rijalitija! LEPI MIĆA ODUŠEVLJEN, IMA I PORUKU ZA VAS! (KURIR TV)!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.