UBIO JE MAJKU NOŽEM, A SADA NASTAVLJA DA SEJE STRAH! Učesnik VELIKOG BRATA ponovo optužen za PRETNJE!
Foto: Zorana Jevtić

jezivo

UBIO JE MAJKU NOŽEM, A SADA NASTAVLJA DA SEJE STRAH! Učesnik VELIKOG BRATA ponovo optužen za PRETNJE!

Pretio je smrću bivšem dečku!

Objavljeno:

Učesnik prvog serijala "Velikog Brata" Antal Skendžić koji je 2007. godine nožem ubio majku Rozaliju Greguš, a nakon izlaska iz zatvora mučio babu, nastavlja da uteruje strah u kosti, prenosi SrbijaDanas.

Ovog pute Skendžić je navodno smrću pretio bivšem dečku Danijelu Dženiju Pinteru (40) njegovim roditeljima i sestri Andrei, zbog čega je Pinter u februaru pobegao u Nemačku.

- Antal i ja smo živeli zajedno, sve smo radili zajedno. Ja sam mu bio kao majka, nova majka, pošto je biološku ubio. Usledili su naši privatni sukobi, a nakon što mi je uzeo srpski pasoš, prekinuo sam i privatne kontakte sa njim. I meni je pretio da će me zaklati kao njegovu pokojnu majku Rozaliju. On mi je pretnje uputio preko Vajbera, a svojoj sestri Andrei sam prosledio sve njegove pretnje i ona ga je prijavila policiji u Novom Bečeju. Uplašen sam pobegao u Nemačku gde trenutno živim u izbegličkom kampu, jednom u mestu tridesetak kilometara od Berlina. Granicu sam prešao sa Mađarskim pasošem - rekao je Daniel tada za medije prenosi portal.

On je pokazao i pretnje koje mu je Antal slao putem Vajbera. Bivši učesnik Velikog Brata mu je u tim porukama obećao "da će plakati nad grobovima svojih roditelja i svoje sestre" i nazvao ga kurvom, trandžom i hermafroditom.

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.