IZOLACIJA PRED RIJALITI: Pogledajte sve učesnike Zadruge 2, koji se za dva dana useljavaju na IMPOZANTNO IMANJE u Šimanovcima (FOTO) (VIDEO)
Foto: Vladimir Sporčić

OČEKUJE NAS LUDILO

IZOLACIJA PRED RIJALITI: Pogledajte sve učesnike Zadruge 2, koji se za dva dana useljavaju na IMPOZANTNO IMANJE u Šimanovcima (FOTO) (VIDEO)

Među prvima je pristigla Nadežda Biljić, kao i Nikola Bogdanović Kole i Marko Kraljevački

Objavljeno:

Ostalo je još samo dva dana do početka druge sezone Zadruge, rijalitija koji privlači veliku medijsku pažnju. Budući učesnici hiper-rijalitija počeli su da pristižu u karantin, gde će boraviti pre nego što se usele u impozantnu kneževinu u kojoj će živeti narednih meseci.

foto: Vladimir Sporčić

U karantin je pristigao i fudbaler Lazar Jeremić Jera, ali i Nemanja Tošić, koji je, za razliku od Jere, imao pomoć kada je prtljag u pitanju. Fudbaler je obećao dobar provod u predstojećim mesecima, a ne isključuje opciju da, kako sam kaže, dođe do akcije "pod jorgan planinom".

<

Ramona Beganović i Marija Marinković su se odmah po dolasku u karantin u kojem će boraviti pre ulaska u Zadrugu srdačno izljubile, a potom zajedno pozirale okupljenim fotoreporterima.

U karantin je stigao i profesor i pevač Nikola Bokun, zatim MC Damiro, bivši učesnik prve Zadruge, Pinkova zvezda Marko Petrušević, kik-bokserka Mirela Barundžić, komičar Đuro Franeta....

foto: Vladimir Sporčić

Pevač Nikola Bokun kaže da mu je najveća podrška Milica Pavlović i da mu je poručila da bude ono sto ješte.

- Cilj mi je da predstavim svoje pesme i da mi karijera krene uzbrdo. Dok ne uđem u Zadrugu čitaću knjigu, psihološku, o uspehu. Tako ću bolje da se predstavim. Ako pobedim uložiću u karijeru i putovanja - kaže Nikola.

Zgodni spasilac Bojan Gaćeša u karantin je pristigao sa roditeljima koji su mu pomogli da prtljag izvadi iz taksija kojim su stigli pred već okupljene buduće učesnike Zadruge 2, sa kojima će u kneževini živeti narednih meseci.

1 / 12 Foto: Vladimir Sporčić

U karantin je stigao i vidno raspoloženi Vladimir Tomović, koji je odmah mahnuo budućim cimerima i okupljenim novinarima i fotoreporterima.

Među prvima je pristigla Nadežda Biljić, kao i Nikola Bogdanović Kole i Marko Kraljevački, kojem se ubrzo pridružio i Dean Stejin, prijatelj Darka Lazića koji je pred fotoreporterima razmenjivao nežnosti sa devojkom.

Pevačica koja je učestvovala u prošlogodišnjem izdanju rijalitija izjavila je pred ulazak u izolaciju da ove godine neće biti seksa, čak iako u takmičenje uđe njen lanski partner Miki Đuričić.

Bonus video

BACILA HOLIVUDSKE GLUMICE U DRUGI PLAN: Svi su gledali u OVU SRPKINJU: Blogerka OČARALA svojom lepotom!

<

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.